מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עידודאמא01/11/2008
לצערי הצטרפנו למשפחת האפילפסיה כאשר בתי בת השנה וחודשיים אובחנה השבוע. עדיין לא ברור איזה, איך כמה ולמה, אנחנו עוד בבירור. רציתי לשאול אם אתם מכירים מקרים שהילד כל כך צעיר והוא גדל להיות נורמאלי למרות המחלה, (על המקרים שלא אני כבר יודעת, הייתי רוצה לשמוע משהו חיובי, אם למישהו יש איזו דוגמה)....בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה- בהחלט יש
יוסי אונטרמן02/11/2008שלום דנה
יש לא מעט אנשים שהיתה להם אפילפסיה והם יצאו מזה. תלוי בסוג האפילפסיה וכו'
80% מהאנשים עם אפילפסיה מגיעים לאיזון ז"א ללא התקפים בעקבות טיפול תרופתי או אחר
ברור לי שצריך סבלנות , ולהיות מטופל אצל אפליפטולוג
אם תרצי לדבר איתנו צרי קשר ל 02-5000283 ונרחיב
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי תודה
אמא02/11/2008יוסי תודה רבה, בהחלט אצור עמכם קשר בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה היקרה אני באה לעודד אותך!!!!
אורה15/11/2008ביתי היום בת 17 וקיבלה את ההתקף הראשון בגיל 9 חודשים!!!!! הילדה עברה כ 800 התקפים עד גיל 5 וא"כ הצליחו לאזן אותה. כיום היא ילדה רגילה לכל דבר לומדת בכיתת מב"ר (מסלול של 3 יחידות) ביתה י"א. ליאת היא ילדה מוכשרת מאד בידיים, היא עושה תסרוקות ומציירת הדהים. ליאת מדריכה בתנועת נוער. מה עוד אוכל לספר לך כדי להרגיע אותך???????????? בהצלחה ואשמח לעזור לך בכל הדרוש!!! אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)