מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיה בצבארוני10/11/2008
שלום, אני חייל בן 19 ואני מחכה לועדה רפואית לבדיקת כשירות קרבית .. היה לי התקף במאי ודיווחתי זאת לצבא, אני ללא טיפול תרופתי וזה ההתקף היחידי שהיה לי מאז גיל 8 (היה לי תמחלה בילדות..) שלחו אותי לבדיקות CT וEEG חסך שינה שיצאו תקינות. עכשיו השאלה שלי היא האם הצבא יוציא אותי לקרבי? ביקשתי מהם להוציא אותי לקרבי אבל עדיין אין לי פרופיל ואני נורא לחוץ מזה .. מה הצבא עושה במקרים כמו שלי ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבא
יסכה מוניקנדם-גבעון11/11/2008שלום יוסי
לצערי אני לא יכולה לתת תשובה חד משמעית. בד"כ כאשר מדובר בהתקף בודד אין אבחנה של אפילפסיה אבל היות והיתה לך אפילפסיה בילדות ייתכן ויזהרו יותר.
בדרך כלל הצבא מבקש לפחות שנה בלי התקפים גם למי שלוקח תרופות ואז הוא מגייס- אמנם לא לקרבי. ייתכן והם יבקשו ממך לדחות את הגיוס על מנת לראות מה קורה בחצי שנה-שנה הקרובה.
הנסיון מראה שכאשר מתעקשים יש סיכויים טובים יותר, אך שוב זה לא מחייב.
אם תרצה להתייעץ עם נוירולוג שקובע פרופילים בצבא. תוכל לפנות לד"ר עזרא מהדסה עין כרם.
בהצלחה
יסכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוני11/11/2008איך אפשר ליצור איתו קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבא
יסכה מוניקנדם-גבעון12/11/2008או להתקשר אלינו או לנסות לשוחח אתו דרך הדסה הר הצופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)