תוצאות של בדיקת EEG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות של בדיקת EEG
    רוני
    11/11/2008

קיבלתי תוצאות לבדיקת EEG בשינה שלא ישנתי 12 שעות לפני הבדיקה ולא רשום במפורש האם זה תקין או לא וזה מה שרשום : תרשים בעל פעילות אפילפטיפורמית כללית בצורת גל חד וגל איטי שמופיעה בעקר בעקבות גירוי פוטי אבל גם בהיפרוונטילציה פעם אחת וללא קשר לגירוים מספר פעמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של בדיקת EEG

הוספת תגובה

• אז רציתי

רוני
    11/11/2008

לדעת האם זה תקין או לא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרושו- לא תקין

יוסי אונטרמן
    12/11/2008

מצטער אבל זו הפרשנות. מה שחשוב הוא אם יש התקפי אפילפסיה ופחות התרשים

בהצלחה

יוסֵי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה לי

רוני
    13/11/2008

אירוע במאי שלא ידוע אם הוא היה התקף או לא אבל בטח הצבא לא יקח סיכונים ויוציא אותי על 21 או משו .. זה מבאס כי אני בריא אין לי כלום מבחינה פיזית אני כשיר פרופיל 97 .. ולא לוקח כדורים ולא עם ארועים כל פרק זמן מסויים .. מקווה לטוב ותודה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו