מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנאים לרשיון נהיגהמירי30/12/2008
שלום לכל, שמי מירי, אני בת 31 ואני מאובחנת כחולת אפילפסיה כ- 15 שנים. אני מעונינת להוציא רשיון נהיגה והייתי רוצה לדעת מה התנאים נכון להיום. המידע שעומד לפניי הינו שונה במספר מקומות. חלק טוענים, כי יש צורך בהתחיבות של עו"ד וחתימתו, חלק טוענים כי יש לחכות לשנתיים שלמות של "חופשה" מהתקפים וחלק טוענים לשנה (אני נקייה מהתקפים שנה שלמה, כאשר התקף זה קיבלתי בזמן שהייתי בשמירת הריון בחודש שמיני), חלק טוענים לבדיקת EEG בשינה נוסף על הערנות וחלק דורשים בדיקת MRI. בקיצור- אשמח אם תידעו אותי לגבי החוקים העכשוויים ולמי לפנות קודם- למשרד הרישוי, התחבורה או לרופא? תודה מראש מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשיון נהיגה
יסכה מוניקנדם-גבעון30/12/2008שלום מירי
כמעט כל התשובות נכונות...
זה כמובן תלוי אם זה התקף ראשון, בודד וכו'.
לגביך- אם בדרך כלל אין התקפים והאחרון היה לפני יותר משנה, אז ככל הנראה שאין בעיה לקבל רשיון נהיגה.
אכן, חלק מהתנאים לכך הם להביא תצהיר מעו"ד, בדיקת EEG וכו'. יתר הבדיקות הם לפי הבקשה להם ותלוי בסוג האפילפסיה שיש לך.
התהליך מתבצע כך: את מתקשרת למכון הרפואי לבטיחות בדרכים- הפרטים בתשובה הקודמת בפורום. את מבקשת מהם "הצהרה על עוית" - אפילפסיה. ואז את ממלאת את הטפסים לפי בקשתם. בהמשך את שולחת בדואר רשום את כל המסמכים (ושומרת אצלך העתק) ואח"כ את ממתינה- גלגלי הבירוקרטיה נעים לאט. בעקרון אחרי שאת מנדנדת להם הם צריכים לתת תשובה ולפי זה את מתקדמת - שולחת עוד טפסים או הולכת ללמוד הניגה.
בהצלחה!!!
יסכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה שהתקבלה
מירי30/12/2008יסכה שלום, שמחתי לקבל ממך תגובה מהירה וממצה. אך, נותרה שאלה נוספת והיא- אם סוג ההתקף שלי מוביל לפרכוס ואיבוד הכרה במשך דקה לערך, האם, לדעתך, עלול הדבר להקשות על הענות חיובית מצד הועדה שאמורה לאשר לי רשיון נהיגה או לבקש ממני אישורים נוספים? רוב תודות מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה מיוחדת
יסכה - אי"ל30/12/2008שלום מירי ממש לא. רוב האנשים שפונים אליהם זה אנשים עם פרכוסי טוני-קלוני כמו שאת מתארת. זה לא ייחודי.. כל טוב יסכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)