מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מומחה לאפילפסיהבקי05/01/2009
בעלי סובל כנראה מpartial complex seisures ועדיין לא מצענו רופא שיכול לתת טיפול שעוזרת. אם משהו יודע וממליץ על מומחה זה מאוד יעזור לנן. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנושא מורכב- התקשרי ל 02-5000283
יוסי אונטרמן05/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה לאפילפסיה !!
ממליצה !!06/01/2009שלום..הייתי אשמח להמליץ לך על מומחה לאפילפסיה ושמו ד"ר מג'די היושב בנתניה 09-8870878 והוא מרבה בפרסומים על מרפא לאפילפסיה בשיטה שלו ..והא עוזר לאנשים חולי אפילפסיה והתשלום לאחר הצלחה בלבד שווה לבדוק כי הרבה ממליצים עליו ועל שיטתו הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה לאפילפסיה
ניל22/10/2012אני מחפשת מומחה לאח שלי שסובל מהמחלה מגיל 6 (כיום הוא בן 32)
הוא מטופל בתרופות, אבל עדיין מותקף בתדירות יחסית גבוהה.
האם אפשר לקבל עוד מידע על ד"ר מג'די. שם מלא + כתובת + מס' טלפון.
ניסיתי להתקשר למספר שמופיע באתר - נראה לי שיש טעות במספר.
תודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחה לאפילפסיה - תגובה
יוסי אונטרמן23/10/2012שלום רב
יש מספר בתי חולים בארץ שהקימו מרפאה לאפילפסיה ושם יש בד"כ מומחים לאפילפסיה זאת אומרת נירולוגים שעברו בחו"ל התמחות של מספר שנים בטיפול באפילפסיה בלבד. מדובר על כאלה שעברו התמחות על טיפול באפילפסיה או אצל מבוגרים או אצל ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה ותרופות
מדינה מיכאל03/10/2009אני בן 63 בעבר אח מוסמך קיבלתי אפילפסיה בשנת 2003 בעקבות אירוח מוח לקונרי מצד ימין
הביטוי כמובן מצד שמאל, בשנת 2003 לא לקחתי תרופות באון סדיר מקבל דפלפ קרומו 500מג x2
ועוד 200 מג תוספת לליה אני רועד בשתי הידיים עם הגעת החורף אני חייב לישון עם כובע על הראש
הטריגר כשאני לוחץ באצבעות יד שמאל על משהוא האצבעות מתחילות להתכווץ בשנת 2004
היו לי 4 התקפים רצופים ללא איבוד הכרה . לפנמי ש/בוע היתה לי התכווצות רק של האמה בלבד
עצירת ההתכוצות בזמן רק ע"י זריקת וליום לציין שאני חולה סוכרת משנת 1980
אני שואל האים יש מקום להחלפת התרופה
האים יש מקום להעלאת המינון על אף שיש לי רמה בדם של 80%
היתי מוכן לקבל מכם שם של מומחה בכיר לטיפול באפילפסיה ליעוץ או הנחיות
תודה
מדינה מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי החלפת תרופה
יוסי אונטרמן04/10/2009צר לי אני לא נירולוג
בעקרון ההגיון הבריא צריך להנחות אותך בהתיעצות עם אפליפטולוג שמומחה למבוגרים
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
RACHIE03/02/2009ממליצה על פרופסור מירי נויפלד, ת"א, איכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)