טופמקס ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופמקס ותופעות לוואי
    RACHIE
    19/01/2009

חוץ מזה שזה גורם להרזיה, נימולים , זכרון חלש וכו', התרשמתי שזה גם גורם לתוקפנות, התרתחות שלא במקום, ומצבי רוח.האם עוד מישהו חווה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופמקס ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• תופעות לואי

יסכה מוניקנדם-גבעון
    20/01/2009

שלום

תופעות הלואי האלו לא שכיחות אבל בהחלט אפשריות. חוש מאוד שתדווחי על כך לרופא על מנת שתשקלו החלפת תרופה או שינוי במינונים.

כל טוה
    יסכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• @

אושרי
    27/01/2009

כל מה שרשמת ,אחד על אחד קרה לי הפסקתי מיידית,עדיף תרופה יעילה אחרת אפילו שגם לה יש מעט תופעות לוואי. מטופל בדפלפט כרונו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת תרופה בגלל תופעות לוואי

RACHIE
    03/02/2009

לא כל-כך פשוט להחליף תרופה ,יש סיכון גדול להתקף , תודה לכם על שיתוף זה בחוויית תופעות הלוואי, אבל אחרי שנה וחצי בערך ללא התקף, אנחנו מנסים לסבול את תופעות הלוואי המעצבנות האלו ולא להחליף....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טופומקס

איריס
    03/10/2009

הרזיה- האמת שזכיתי באינסוף של מחמאות אין דיאטה יפה מזו צריך להכניס את זה לסל התרופות של שומרי משקל. א ב ל - בהתחלה מצבי רוח חריפים, התפרצויות וכעסים .הזכרון קצת מטשטש בהחלט . חייבת להגיד את החשוב מהכל : אני בת 39, אמא לילדים, אחרי 26 שנה עם המחלה והרבה מאוד התקפים בתדירויות חוזרות ונשנות , אפיל עד אשפוז פעם אחת. אני מאוזנת ומרגישה כמו כל אחד ללא המחלה, למעט זה שאנ ינוטלת כדורים!!!! הרופאה נתנה לי אישור לחזור לנהוג ,
    היו סבלנים. זה קשה, זה מביך, אני עם היד על הדופק מפחדת , אבל בסוף זה מנצח!
    בהצלחה לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו