אפילפסיה בזמן השירות הצבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה בזמן השירות הצבאי
    רוני
    22/01/2009

שלום אני חייל בן 19 התגייסתי באוגוסט 08, אני כרגע ג'ובניק בתל השומר עם פרופיל 45 שירד לי בעקבות תוצאה לא תקינה בEEG חסך שינה השעות עבודה אצלי במשרד ממש מקשות עליי זה מ7 וחצי עד 6 ועם האוטובסים יוצא שאני קם בבוקר ב5 ומגיע הביתה ב7 - 7 וחצי עכשיו כל כמה ימים שיש לי סחרחורות וכאבי ראש חוזרים וגם כשאני ממצמץ אני רואה כמו ניצוצות כאלה אני לא יודע למה זה קשור אבל השאלה שלי אם אני זכאי לקבל הקלות בשעות עבודה ? או פשוט לקבל ימי מחלה כדי לישון קצת ? (יוצא לי לישון 6 שעות בלילה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכויות בצה"ל

יסכה מוניקנדם-גבעון
    23/01/2009

שלום רוני

בודאי שאתה זכאי ליותר שעות שינה אם השעות כרגע אינן מספיקות.
    תבקש לראות נוירולוג ואיתו לשוחח על המצב. תבקש ממנו שיתן לך אישור לישון יותר שעות ושיציין במפורש שאתה צריך לצאת מוקדם יותר מהבסיס על מנת להספיק להגיע הביתה בשעה סבירה או להגיע מאוחר יותר (עדיף).
    אם בינתיים אתה מרגיש לא טוב, אז תנסה להשיג כמה גימלים עש שיהיה לך התור אצל הנורולוג.

בהצלחה
    יסכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו