הטיפול בבני המשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפול בבני המשפחה
    דפנה
    15/02/2009

בני יהיה בסוף החודש בן 6. יש לו אפילפסיה מגיל שנתיים. ההתמודדות והחיים לא פשוטים. אני רוצה לשאול שאלה לגבי אחותו. היא בת 8 וחוותה פירכוסים לא פשוטים בהם היא תפקדה בצורה יוצאת דופן. היא דואגת לו ושומרת עליו והם חברים מאד טובים. יחד עם זאת, אני חשה כי היא סוחבת "תיק כבד מדי" לגילה.אני חושבת שיש לה מצוקות וחרדות שלא תמיד היא מדברת עליהן. לאחרונה, עקב כמה פירכוסים לא פשוטים אני מרגישה שהיא יותר מפוחדת. היא שואלת אותי הרבה על מה תעשה בבית הספר בשנה הבאה כשתצטרך להשגיח עליו, מה יקרה אם יהיה פירכוס וכו'. בקיצור, הייתי רוצה לדעת אם יש "קבוצת תמיכה" גם לאחים, שהם בסך הכל ילדים קטנים בעצמם, וחווים חוויות לא פשוטות בכלל. ואם אין סדנת/קבוצת תמיכה, האם יש אפשרות לקבל מהאגודה סוג של תמיכה/ייעוץ או כל עזרה עבור ביתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטיפול בבני המשפחה

הוספת תגובה

• התמודדות האחים

יסכה מוניקנדם-גבעון
    16/02/2009

שלום דפנה
    אכן ההתמודדות של האחים לא קלה וחשוב מאוד גם לסייע להם להתמודד עם ההתקפים.
    ייתכן ששיחת ייעוץ שלך עם עו"ס באחד מהסניפים שלנו תוכל לתת לך כלים לעזור לבתך להתמודד טוב יותר. כמו כן בחיפה, ישנה אפשרות להפגש עם פסיכולוג ובתל אביב נפתחת בקרוב מאוד קבוצה להורים בו אנו מתכננים לתת מענה לנושא זה.

נשמח מאוד לסייע
    בברכה
    יסכה
    02-5000283

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו