איך לעזור לילדה בת 6 להתקדם ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעזור לילדה בת 6 להתקדם ?
    שבע
    17/02/2009

שלום רב אני אמא לילדה מקסימה בת 6 , הילדה שלי נולדה במשקל 670 גרם וביום הרביעי לחייה נוצר לה ציסטה בראש ( חלל מת במוח) שיושב באיזור הראיה והשמיעה. בגיל חצי שנה התחלנו להתאשפז בבתי חולים כל כ- חצי שנה עקב פרכוסים בזמן חום מאוד גבוה. התחלנו לקבל דאפאלפט ולפני כ- חודשיים לאור הפרכוס האחרון שהופיע ללא כל מחלת חום אך עיוותים מכל הסוגים שלא פסקו למשך זמן ממושך גם בבית החולים,הוחלט להוסיף למיקטל. ביתי כיום מקבלת גם דאפאלפט וגם למיקטל עד שהמינון של הלמיקטל יהיה מאוזן בגופה לאט מורידים את הדאפאלפט. עם זאת ביתי חווה כל כמה זמן ניתוקים ללא תופעת חום אך מלווה בעייפות מרובה שלא יכולה לתפקד כלל מבקשת לישון והולכת לישון מס' שעות עד שחוזרת לתפקודה החלקי. לאחר הניתוקים יש לביתי חללים חסרים שהיא לא יודעת מה קרה,ושוכחת חלק מהדברים שכבר למדה. כיום ביתי בגן שפתי עם בעיית ראיה שהחמירה לאחרונה (אין שדה ראיה ימין) ,ביתי מחמיצה הרבה מימי הגן היות ולאחר ההתקף היא זקוקה למס' ימים כדי לחזור לתפקוד מלא, כמה שניתן. אני פונה בשאלה מה אפשר לעזור לביתי לגבי שנה הבאה, שנה הבאה ביתי אמורה לעלות לכיתה א' ,בזמן פרכוס בבית הספר,עזרה בלימודים , תיגבור חומר וכו' אני היום נותנת מעצמי כל כולי כדי לעזור אך לאחר פרכוס דברים רבים נשכחים,אין לי מחשב בבית כי אין באפשרותי לרכוש זאת ,איך אפשר לעזור לביתי לנסות להדביק פערים בזמן ולאחר התקף? אשמח לקבל כל מידע ועזרה שבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה לילדה

יסכה מוניקנדם-גבעון
    17/02/2009

שבע שלום

יש לנו אפשרות לעזור במגוון תחומים כמו שציינת, החל מהדרכה של הצוות המקצועי וכלה בבדיקת אפשרות לתת לך מחשב.
    כמו כן בקרוב מאוד תפתח בתל אביב קבוצה להורים שידונו בה בנושאים שאת מעלה.
    אשמח אם תצרי איתנו קשר על מנת שנוכל לסייע.

בברכה
    יסכה
    02-5000283

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו