מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדי חלה...רות19/02/2009
בני בן ה-6 סבל מפרכוסי חום תכופים עד גיל 4 , מאז שקט עד עכשיו. לפתע בלי סימן היו התקף בחום עשינו אי אי ג'י שהראה פעילות אפלפטית והומלץ על טיפול בדפלפט. הוא החל לקחת את הטיפול ובום!!!!!!!! סערה נוראית פרכוסים מטורפים גם לא בחום. המצב כה אקוטי שעבודתי נפגעת ואני על סף פיטורין.. שלא לדבר על התמוטטות נפשית שאני חווה. המומחית אמרה לשאלתי , שלא התרופה הביאה את הפרכוסים אלא קרשינדו " שהוא מהלך של המחלה. לאור הפרכוס הוסף אוספולוט במינו התחלתי אך בני מגלה סימני עייפות נוראית לשילוב התרופות מה שמקשה על עמידה יציבה הוא שוקע כל הזמן ונתקל בדברים. האם יש אור בקצה המנהרה? אני בשוק מהאסון שנחת עלינו לפתע.. ללא אזהרה וללא הכנה פתאום לקלוט שבני חולה , ושהחיים השתנו לגמרי. אני מודאגת , חרדה ומוזעקת שוב ושוב לבה"ס מה יהיה???????? האם תוכלו לשתף אותי ב"חבלי הלידה " עד האיזון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למיואשת
יוסי אונטרמן21/02/2009שלום רב,
הורים רבים נמצאים , היו ולצערנו כנראה יהיו במצב דומה לשלך . רובם הגדול כ 75% הגיעו למצב בו אין יותר התקפים והחיים חזרו פחות או יותר למסלולם.
יש אפשרות לקבל תמיכה בשלב קשה זה על ידי העובדים הסוציאלים באי"ל- אגודה ישראלית לאפילפסיה, בירושלים, ת"א חיפה או ב"ש.
ראינו כל כך הרבה הורים שהיו במצבך והיום הילד שלהם מאוזן- כך שיש מקום רב לאופטימיות
רצוי לקבוע פגישה עם העו"ס בסניף הקרוב למקום מגורייך
בהצלחה ובאיזון מהיר וקל
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)