מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאיפה הכוח להמשיך?אורית07/03/2009
מספטמבר אני ומשפחתי מודעים לעובדה שאני סובלת מאפילפסיהת הסבירו לי שאני מקרה לא שיגרתי שבגיל מל 40 קיבלתי את המחלה ויש לי שני מוקדים במקום אחד שגם זה מיוחד. מאז ההתקף הראשון הפכתי לשפן נסיונות של הרופאים כל שבועיים תרופה שונה שלה יש תופעות לוואי שונות, והראש לי לא עומד בקצב. את העבודה שלי הפסדתי בגלל המחלה. אחרי חודשים רבים מצאתי עבודה מהממת, ושוב החליפו לי כדורים והכדורים החדשים החזירו אותי אחורה ואני כל כך מפחדת. להכיר במוגבלות שלי זה א להעמיס את עצמי על נמשפחה שלי זה ב להפחיד את הילדים שלי זה ג אבל אני לא יכלה להרשות לעצמי לאבד את מעט הכבוד שעוד נותר לי. אני מסוחררת מבולבלת עושה שטויות ומרגישה שאני נודניקית בעיני הרופא שלי כשהוא רואה אותי אני שומעת את האוף עוד פעם היא.אני רוצה לשוב לתפקד כרגיל ואני רק הולכת אחורה הרעיה שלי מתבלבלת נרדמות לי הפנים נתפס לי הפה ואני מפחדת שכולם רואים את הרעידות והפגמים . העלתי 15 קילו מספטמבר . אני לא אוהבת את מה שהפכתי להיות אפילו הבת שלי מתלוננת שאני כל הזמן יושנת. הבן שלי ירד פלאים בלימודים ובעלי כל כך דואג לי שזה ממש כואב לראות משפחה מתפרקת מאהבה אלי ולי כבר איך את הכלים לנחם אותם. אני מרגישה כל כך עלובה ונכשלת. מה אני עושה? כולם היו בסרט הזה שאני חיה בו עכשיו? ולמי פןנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
יוסי אונטרמן07/03/2009שלום אורית
אכן משבר , אבל את לא אשמה בזה שאת חולה. זה מוזר לי שכל שבועיים מחליפים תרופה. האם את מטופלת אצל אפליפטולוג? מומחה שהוא נירולוג שהתמחה באפילפסיה בקרב מבוגרים?
יש אפשרות להעזר בהתמודדות בקבוצות תמיכה של אי"ל בת"א או בעובדים סוציאלים של אי"ל שמסייעים לאנשים במצבים דומיםי לשלך ברחבי הארץ.
יש לאי"ל סניף בחיפה ת"א וירושלים ושם יש עובדים סוציאלים וסטודנטים לעבודה סוציאלית בהדרכה צמודה שפוגשים אנשים בשעות משבר אלו ומסייעים להם להתמודד.
למזלנו מדובר במשבר שהוא הפיך וסביר שהמצב ישתפר.
מספרי הטלפון ש העוסי"ם לשם קביעת פגישה
ירושלים 02-5000283
ת"א 03-5379090
חיפה 04-8527163
בהצלחה רבה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית08/03/2009יוסי תודה על התגובה המהירה. מטפל בי נאורולוג שעובד באיכילוב, אני לא יודעת אם הוא מומחה לאפילפסיה .אבל הוא אחת האופציות שיש לי בקופת חולים מאוחדת.והוא עובד בנאורולוגיה באיכילוב. אני בהחלט העזר במספרי הטלפון שנתתה לי ושוב תודה תודה תודה על ההתיחסות. אתה יודע מה מצחיק? שאני החולה, אני צריכה עזרה,ובארץ שלו אני צריכה להתבייש להיות חולה כי אני מפחדת להפסיד את מקור הפרנסה שלי, ואם החברים של הילדים שלי ידעו על המחלה אז אני אבייש אותם,ותודה לאל שיש לי בעל מדהים כל כך שסובל אותי ואיתי,וגם ככה הראש לא כתמול שלשום אז במקום לנסות להבריא ולחפש עזרה אני עסוקה בלהסתיר להתבייש ולהתאכזב מעצמי, אני יודעת שזה לא כל בסדר - אבל הזכרון שלי נפגם המראה שלי נפגם חדות המחשבה שלי נפגעה אני חצי בן אדם ולמרות הנימה הפסימית אני באמת עדיין משעשעת ואופטימית אבל כנראה הכדורים האחרונים (אפנוטין)החזירו אותי אחורה ומי שגר בראש שלי זה ממש לא אני. ממש כמו בתקופת הטגרטול- והכל עכשיו כשאני צריכה להכין את הילדים לחג הפורים ולארגן משלוחי מנות ולהמשיך לתפקד ולהסוות. ודווקא עכשיו אני מסוממת לא מפוקסת לא רואה טוב בעיניים מסוחררת ישנונית וחלשה, נפוחה בפנים - זה ממש לא מתאים עכשיו. !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)