שלום רב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב..
    מיכל
    22/04/2009

שלום רב,אני בעבר (לפני 6 שנים בשנת 2003),היה לי התקף של אפילפסיה,לקחתי כדורים לתקופה והפסקתי בהדרגה,כיום עברו 6 שנים מאז ובלי התקף (ברוך השם),אני רוצה לעשות רישיון ועושים לי בעיות עקב זה,הלכתי לרופא בתל-השומר שטיפל בי,והוא רוצה לעשות לי eeg,ורק אח"כ לתת מכתב למישרד הרישוי,והתור זה רק בעוד סוף חודש הבא!
    זה ממש מייאש,ואני לא יודעת מה יהיה בסוף,כי אחרי שיביא לי מכתב למשרד הרישוי,צריך לשלוח אליהם,ושוב לחכות לחתימה..
    זה מייאש ומתסכל לחכות כל כך הרבה זמן,בעוד שאם לא היה לי את זה,מזמן הייתי ניגשת לתיאוריה.
    מה יש לעשות?לחכות?
    אם לא היה לי התקף כבר 6 שנים,יכול להיות שה-eeg,לא ייצא תקין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב..

הוספת תגובה

• שלום מיכל

יוסי אונטרמן
    22/04/2009

אני מאמין לך ב 100% אבל המערכת הזו שמעניקה רשיונות לא מאמינה באופן גורף לכל מי שפונה אליה מאחר והיו בעבר אנשים שרימו והיו בשל זה תאונות דרכים קטלניות.

לצערי אין נוהל מקוצר ואין אפשרות על פי מיטב ידיעתי לקצר במקרה זה תהליכים

אפשר לעומת זאת להתרגז פחות ולהבין שכמו דברים רבים בחיים לא תמיד הסביבה מתאימה את עצמה אלינו

בהצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה..

מיכל
    22/04/2009

תודה על תגובתך המהירה,
    אבל לא ענית לשאלתי,האם בבדיקת ה-eeg שרוצה לעשות לי, יכול להיות שיראה משהו לא תקין ,למרות שכבר 6 שנים בלי התקף?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשיון

יסכה מוניקנדם-גבעון
    23/04/2009

שלום מיכל

אצל כל אדם, גם אם אין לו התקפי אפילפסיה יש סיכוי שיופיעו אצלו EEG לא תקין. לכן אי אפשר לדעת מה יהיה. רוב הסיכויים שהם יהיה בסדר. יחד עם זאת את צריכה לדעת שזו לא בדיקה כ"כ מהימנה ולכן גם אם יצא לא תקין זה לא אומר שהרופא לא ייאשר כי צריך לראות מה לא תקין- ואם לא היו לך התקפים אז מן הסתם הכל בסדר.

בהצלחה!
    יסכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו