התקף נוראי של צחוק ובכי חסרי שליטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף נוראי של צחוק ובכי חסרי שליטה
    גיגי
    20/05/2009

שלום רב
    אני בת 31 בריאה בד"רכ ונוטלת 3 שנים כדור רסיטל 20 מ"ג ביום עקב דיכאון.
    שלשום קרה לי דבר מוזר ומפחיד במיוחד.בעת שיחה עם ילדיי הקטנים הרגשתי חולשה ורצון עז לישון,פתאום היתגלגלו לי העיניים והתחלתי לצחוק צחוק מטורף ללא כל סיבה שנימשך כ- רבע שעה,הצחוק היה מלווה ברעידות בגוף,הצחוק היה קולני וללא גבולות עם הנפות ידים ללא שליטה.כשילדיי הבינו שמאמא לא עושה "סתם" ולהבינו שמשהו לא בסדר איתי הם התחילו לבכות מרוב פחד,ובראותי אותם בוכים פתאום הצחוק ההיסטרי שלי היתחלף לבכי קולוני מעוות,וכל הגוף שלי רעד,הבכי הרקיע שחקים והיה מטורף לגמרי ונשמשך כרבע שעה.לאחר מכן התחלתי להירגע ולחזור לעצמי,חשתי מטושטשת מאוד שטפתי פנים וההתקף התחיל שוב רק שהפעם זה התחיל בבכי של 20 דקות ללא שליטה והסתיים בצחוק מתגלגת שלא אופייני לי .
    לאחר מכן בהדרגה חזרתי לעצמי ורק רציתי לישון.
    רופאת המשפחה קבעה לי תור בדחיפות לנוירולוג.ויש לי שבוע הבא סידרת בדיקות לעבור.
    אבל עד אז ברצוני לשאול:
    האם יכול להיות שמה שקרה לי זה התקף אפילפסיה?האם בספרות המקצועית קיים תופעה של התקף אפילפטי של צחוק ובכי מתפרצים?
    אודה לכם אם תתנו לי כל פיסת מידע לגבי המקרה הנ"ל.
    נ.ב
    אני ממש פוחדת שלא יקרה לי שוב,ילדיי בטראומה מכך,ואני פוחדת לצאת מהבית.
    אודה לכם על תשובותכים
    גיגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לשאלתי.-התקף צחוק ובכי

גיגי
    22/05/2009

מחכה לתשובה מרופא בפורום וגם אשמח לשמוע מהגושלים שחוו תופעה דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי

יוסי אונטרמן
    24/05/2009

למיטב ידיעתי התקף אפילפסיה יכול לבוא לידי ביטוי גם בצורה שתארת. הדבר דורש ברור רציני אצל נירולוג שמומחה באפילפסיה - אפליפטולוג למבוגרים. רצוי לבדוק גם אם הדיכאון שתארת אינו קשור לאפילפסיה.

המשיבים כאן אינם רופאים כך שבנושאים רפואיים גרידא אנחנו זהירים שבעתיים

בהצלחה

יוסֵי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו