טיפולים פרא רפואיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים פרא רפואיים
    אמא
    21/07/2009

בתי בת השנתיים לאחר קרניוטומיה עקב גנגליוגליומה שגרמה לפרכוסים. מטופלת תרופתית . התרופות גורמות לה לאי שקט והיפראקטיביות והיא אינה מסוגלת לשבת לשחק כמעט בשום דבר. כל היום רצה ומתהלכת. הנוירולוגית המדהימה שלנו (באמת מדהימה- ד"ר בן זאב מתה"ש), אומרת שאין לבצע שינוי תרופתי עד לכשנתיים אחרי הניתוח וכי תופעות לוואי אלה ידועות כנגרמות מן התרופות שהיא נוטלת. שאלתי היא כזאת: האם מנסיונכם, למרות התרופות והשפעתן האובייקטיבית, תפקודה יכול להשתנות כתוצאה מטיפולים פרא רפואיים כגון רפוי בעיסוק, טיפול רגשי וכו'?
    תודה רבה. דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים פרא רפואיים

הוספת תגובה

• טיפולים פארא רפואיים

יוסי אונטרמן
    21/07/2009

שלום דנה

לצערי אני לא מכיר ילדים בגיל הזה שטיפולים פארא רפואיים עזרו להם להפחית את ההתקפים

אם תפעלי בכיוון ( רפואה סינית או כל טיפול אחר ) אני ממליץ לידע ולהתיעץ גם עם דר' בן זאב

בצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי שלום- הבהרה לשאלה

אמא
    23/07/2009

השאלה הייתה האם טיפולים פרא רפואיים יכולים להפחית את תופעות הלוואי של התרופות שהן בעיות קשב ואימפולסיביות ולא אם הם יכולים להפחית את ההתקפים. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להערכתי בשוליים כן

יוסי אונטרמן
    24/07/2009

שלום

אני מעריך שבשוליים כן. אני מבסס זאת על דיווח שקיבלתי בנושא מאמא לפני מספר שנים ולצערי לא רשמתי את פרטיה

גם אם זה לא מוכח מדעית מספיק להורה שזה יהיה יעלי בשביל הילד שלו
    חשוב לזכור שיש תופעות לוואי שחולפות מעצמן לאחר שבוכיעיים שלושה

בהצלחה ואם יהיו תוצאות אשמח לשמוע

יוסֵי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו