מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שני התקפים עד כה, אחד לא מדווח.ירון22/01/2010
שלום,
לפני כשנתיים היה לי התקף פרכוסי ראשון שבעקבותיו נבדקתי בבית חולים ולא נמצא דבר חריג.
לפני כחצי שנה, בעת טיול בחו"ל היה לי התקף נוסף. בתחילה התכוונתי להגיע לרופא, אך כעת אני חושב שאולי זה מיותר...?
מה יכולות להיות ההשלכות של ההליכה לרופא אחרי הפעם השניה? (רישיון, מילואים וכו'). והאם יכול להיות שהיו לי פשוט שני התקפים ויותר לא יהיו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 התקפים
יסכה מוניקנדם-גבעון31/01/2010שלום ירון
בדרך כלל אנחנו מגדירים אפילפסיה אחרי 2 התקפים. ולכן סביר להניח שהגדרה זו אכן תשפיע על הרבה דברים בחייך. כמו שאתה חושש, כנראה שישללו לך את הרשיון ותצטרך לקבל טיפול תרופתי.
מבחינה רפואית ההתקפים כשלעצמם אינם מסוכנים, אך ככל שיש יותר התקפים ולא מטופלים תרופתית, הסיכוי שיהיו עוד התקפים הולך וגדל. אך עדיין ייתכן שלא יהיו עוד התקפים (סיכוי יחסית נמוך)
ההחלטה מה לעשות היא שלך.
אם תרצה להתייעץ עוד אתה מוזמן
כל טוב
יסכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)