חיים עם אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים עם אפילפסיה
    שירה
    17/02/2010

הי, אני בת 25 וסובלת מאפילפסיה מזה 16 שנים. תחילה אמרו לי שיש לי פטיט מאל ושזה יעבור עד גיל 20. לצערי, אני מה 20% שזה לא עובר, וכיום אני מאובחנת כגראנד מאל. כולם כל היום עסוקים בלעשות את הגוף שלי בריא (למרות שאף כדור לא באמת עוזר), אבל מה עם הנפש? כל הדימוי שלי בנוי סביב המחלה, על אף שאני מנהלת אורח חיים מלא. הייתי שמחה לדעת עם מי אפשר לדבר?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים עם אפילפסיה

הוספת תגובה

• הנפש

יסכה מוניקנדם-גבעון
    17/02/2010

שלום שירה

אכן נכון שיש נטייה להתמקד רק בצד הרפואי של האפילפסיה ולפעמים שוכחים עם מי האדם מתמודד.
    אני סבורה כי אם את חיה חיים מלאים למרות ההתקפים את תצליחי להגדיר את עצמך לא רק סביב האפילפסיה אלא גם בזכות עצמך.
    אני ממליצה לך לפנות אלינו לאחד הסניפים על פי מקום מגוריך, ירושלים, חיפה ותל-אביב ותוכלי לדבר עם עו"ס או להשתתף בקבוצה שחברים בה אנשים עם אפילפסיה כמוך.
    כמו כן אני מזמינה אותך ליום עיון בנושא אפילפסיה ולמידה שיתקיים ב- 16 למרץ, בשעה 14:00 במכון מופת במכללת לוינסקי שם תוכלי לפגוש עוד אנשים ולהסתייע בהם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו