מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג אפילפסיהריבה02/03/2010
לאחרונה אובחן שיש לי אפילפסיה UNS מעולם לא היו לי פרקוסים . הבנתי מהרופא שמדובר בסוג נדיר של אפילפסיה שבאה לידי ביטוי בהתנתקויות הדומות להפרעות קשב (מה שחשבו שיש לי עד עכשיו) ומתאים לתוצאות ה EEGלא ברור לי איך יודעים שזה אפילפסיה אם רק אני מרגישה בכך. האם UNS זה השם של האפילפסיה הנדירה? או שמה PARTIL COMPLEXE SEIZURES ? איפה אני יכולה לקרא על הסוג הזה?
תודה ריבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
יסכה מוניקנדם-גבעון03/03/2010שלום רב
אמנם זה לא נעים לגלות שיש לך אפילפסיה אך היתרון של האבחון הוא שתוכלי לטפל במה שבאמת מפריע לך ושלא תהיה טעות באבחנה. לצערי זה נפוץ מאוד שחושבים שהתקפים כמו שלך הם בעיות קשב וריכוז ולא ניתוקים או התקפים חלקיים מורכבים=PARTIL COMPLEXE SEIZURES.
ממה שאני מבינה האפילפסיה שלך ששכיחה מאוד. אין בה פרכוסים ואובדן הכרה אך יש בה התנתקויות לכמה שניות שבעצם מפריעות למהלך התקין של הריכוז והלמידה.
הEEG שעשית רשם את גלי החשמל במוח ובו ראו שיש את ההתנתקויות האלה.
אם את רוצה לקרוא עוד מידע את יכולה לפנות לאתר שלנו.
את גם יכולה להתקשר לאחד מהסניפים ולבקש לדבר עם עו"ס שיתן לך עוד מידע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)