ניתוח להחדרת אלקטרודות - GRID

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להחדרת אלקטרודות - GRID
    טל
    31/05/2010

ביתי עומדת בפני דילמה, זה שנתיים היא סובלת מאפילפסיה כאשר היא עמידה לטיפול התרופתי,
    מה שהתברר עד עתה כי ע"מ להמשיך את הבירור אין דרך אחרת לאבחון ומציאת פתרון מלבד תהליך של ניתוח להחדרת אלקטרודות ובעקבות הממצאים אפשרות לטיפול כירוגי ברקמת המוח לניטרול הבעייה, אני פונה לחברי הפורום בבקשה אם אתם מכירם אדם אשר עבר את התהליך ויכול לתרום מניסיונו האישי ולשתף אותה בחוויה - ייעשה בכך מצווה גדולה אם יישתף אותה בנסיונו האישי , לפי המידע שביידי למעלה מ-300 חולים טופלו ונותחו בארץ ע"י פרופ פריד,
    היה ומי מהם מוכן להיחשף ולשוחח הנושא עם ביתי אהיה אסיר תודה
    בברכה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• BRAIN MAP.

יסכה מוניקנדם-גבעון
    31/05/2010

שלום טל

אני מתארת לי שדברו איתכם על כך, אך רק על מנת לוודא - דברו איתכם על ה- BRAIN MAP? זו בדיקה שיכולה לפעמים לאתר את המוקד של האפילפסיה בלי צורך בניתוח.
    מלבד זאת, אני יכולה לספר שפרופ' פריד נחשב מנתח מוערך מאוד.
    יש לנו ביום חמישי 8 ליולי יום כיף למשפחות לילדים עם אפילפסיה בלונה פארק.
    ייתכן ותוכל למצוא שם משהו שעבר את הניתוח.
    בהצלחה
    יסכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• brain map

טל
    01/06/2010

שלום רב, אני מכיר את הבדיקה וביצענו אותה זה מתבצע במכון לחקר המוח בבר אילן
    לצערי במקרה שלנו זה לא עזר במיוחד כדי לתת וודאות לזיהוי המקור להתקפים וזאת על אף שנפו התקפים גם תוך כדי הבדיקה
    אכן מדובר בטכלוגיה חדישה ומעניינת אך במקרה שלנו אין מנוס מניתוח בדיקה באמצעות Gרןג חודרני...
    אני מקווה שיימצא מישהוא שמוכן לדבר איתנו ולשתף מניסיונו האישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו