יום כיף לילדים בלונה פארק!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום כיף לילדים בלונה פארק!
    יסכה מוניקנדם-גבעון
    31/05/2010

כמיטב המסורת ביום חמישי כו' תמוז, 8 ליולי, יתקיים יום כיף למשפחות לילדים עם אפילפסיה.יום הכיף יתקיים בלונה פארק החל מהשעה 15:30.עלות כניסה- 20 ש"ח עבור ילדים במשפחות חברי אי"ל, 40 ש"ח למבוגר ו- 50 ש"ח למי שאינו חבר.
    בתוכנית: חלוקת חולצות, הפעלות, זמן איכות למפגש הורים, ארוחת ערב וכמובן הרבה כיף במתקנים.
    הרשמה מראש.מצפים לראותכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יום כיף בלונה פארק

בר לוגסי
    13/06/2010

התעוררה בי השאלה איך יכולים לעשות לילדין חולי אפילפסיה יום כיף בלונה פארק אם אסור לנו להיות במקומות כאלה.
    אני זוכרת שאמרו לי שאני אפילפסית אמרו לי לא ללכת ללונה פארק וגם לא לפארק מים. אין לכם חשש שיקרה משהו לאחד החולים? אולי הוא יכול לקבל התקף באמצע המקן ויקרה לו משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לונה פארק!

יסכה מוניקנדם-גבעון
    14/06/2010

שלום בר

ההנחיה הרפואית היא שכאשר מדובר בילדים ומבוגרים שבמשך שנתיים לא היו להם התקפים אין בעיה לעשות כל פעילות כולל פעילות גופנית, ספורטיבית וכו'.
    כמובן שאם יש משהו לא מאוזן לא כדאי שיעלה למתקנים מסוכנים. יחד עם יש הרבה מתקנים שהם בטוחים ואני בטוחה שכל אחד יוכל להנות.
    חשוב שגם משפחות לילדים עם אפילפסיה והילדים בעצמם יוכלו ליהנות ולעשות דברים שבד"כ לא עושים.

מקווה לראותכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו