אפילפסיית ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיית ילדים
    דנה
    08/06/2010

אני בת 20 חולה מזה עשור באפילפסיית ילדים. היא לא ממש המתבטאת, חוץ מרעד בידיים ומעידות כשאיני ישנה מספיק. הבעיה היא שאני שונאת את איך שהיא גורמת לי להרגיש - כל החברים שלי עם רישיון, בצבא, יוצאים למסיבות ואני לא יכולה לעשוטת את כל אלה. זה מאוד מרגיש ומתסכל ולפעמים אני ממש מדוכאת מזה. מה אני אמורה לעשות בזמן שאחרים חיים את החיים שהיו יכולים להיות לי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיית ילדים

הוספת תגובה

• להרגיש כמו כולם

יוסי אונטרמן
    09/06/2010

שלום דנה

אין ספק לשפעמים האפילפסיה מגבילה אותנו מלעשות דברים כמו אחרים. אבל לפעמים כשחושבים ביצירתיות רואים שיש הרבה דברים שכן אפשר לעשות. למשל לצאת למסיבה אבל לשתות רק חצי כוסית, לישון בצהריים אם רוצים לחזור מאוחר, ללכת לשרות לאומי במקום לצבא (אנחנו אגב מחפשים בת שירות לאומי לשנה הבאה...). הרבה מהיכולת שלנו להתמודד עם המצב היא איך אנחנו מקבלים את האפילפסיה ולא רק מה שהיא מונעת מאיתנו לעשות.
    אם תרצי יש לנו גם קבוצה של חבר'ה צעירים שנפגשת בתל אביב פעם בשבוע.
    ודבר אחרון- אם את עוד לא מאוזנת (שהרי את אומרת שיש לך עדיין התקפים) יכול להיות שאת צריכה לשנות את הטיפול הרפואי. אני ממליצה לך לפנות לאחד ממרכזי האפילפסיה בבתי החולים ברחבי הארץ ולקבל חוות דעת נוספת לגבי הטיפול שכרגע את מקבלת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו