מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדתי28/06/2010
אני כבר יוצא עם מישהי במשך חודשים ..איך אני אמור להגיד לה שיש לי אפילפסיה..?
אני פוחד שזה יבהיל אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לספר
יסכה מוניקנדם-גבעון29/06/2010שלום דתי
עם השאלה שלך מתמודדים אנשים רבים עם אפילפסיה.
בד"כ אנו מייעצים כי (כפי שעשית) לא כדאי לספר מיד, אך כן כדאי לספר כאשר הקשר מתבסס.
הענייו העקרי ב"איך לספר" הוא איך אתה מרגיש עם האפילפסיה כי זה מה שיקרין על היחס של הבת זוג.
אם אתה מרגיש עם האפילפסיה וזה מה שתרגיש החוצה, סביר להניח שגם היא תרגיש בטוחה עם האפילפסיה ולא תרגיש שזו מעמסה גדולה מדי להתמודדות.
אך אם אתה משדר פחד גדול מאוד, יאוש, צורך להסתיר ושזה סוד גדול ונורא אז מן הסתם גם היא תתיחס לזה כך וזה עלול לפגוע בקשר ביניכם.
לכן אני ממליצה קודם להתמודד בפנים עם עצמך על מה אתה מרגיש ומה אתה משדר.
ואשר לשיחה עצמה- ברגע שאתה בטוח במקומך, אז ה"לספר" צריך לבא באופן הכי טבעי בדיוק כמו שהיית מספר על משהו מהעבר שלך או על המשפחה שלך. זה צריך לזרום בשיחה- לא לעשות מזה עניין גדול ודרמטי.
מקווה שעזרתי קצת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מניסיון אישי
אפרת13/07/2010מניסיון אישי מאוד , לי יש ואני נשואה באושר עם 4 ילדים.
1) חייבים לספר.
2) לכל אחד יש את התיק שלו ואת זה חייבים לזכור ולאף אחד אין ערבון מה יקרה לו היום או מחר.
3) אני סיפרתי ממש לפני השיא רק ממש לפני ההחלטה הסופית הבחור שקל וחשב והחליט שזה לא מפריע לו- אם דבר כזה מפיל את הקשר אז טוב שכך במקום לחיות כל החיים בהרגשה של התנצלות מצדך וויתור מצידה.
4) אפשר ללדת ילדים בריאים ורגילים ולנהל חיי שגרה נפלאים כמו שמנהלים אנשים שיש להם בעיה רפואית ולצערי לרוב האנשים יש איזושהי בעיה .
לסיכום הכל עניין של הסתכלות , תחשוב טוב יהיה טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה החשובה !
יוסי אונטרמן13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)