כאבי גב תחתון וירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון וירכיים
    אתי
    03/07/2010

שלום
    אני בת 48 ובשנה האחרונה הופיעה אצלי בעיה.

כאבי בגב התחתון אך בצורה כואבת וקיצונית,מאז לידת ביתי וקבלת האפידורל לפני 16 שנה סבלתי מכאבי גב תחתון השנה זה חמור במיוחד ונוסף לכך כאבים חזקים במפרקי הירכיים ולאורך הרגליים (פחות מהכאב בירכיים) זה גורם לי לקושי בעמידה ממושכת או ישיבה ממושכת או הליכה או מאמץ דבר שקשה לשאתו,בבירור שנעשה ע"י ראומטולוג וגם מומחה ראומטולוג נראה כי אין דלקת פרקים בביקור אצל אורטפד שבדק את הסי טי שנעשה לי הוא הסכים ונן לי כדורים שאם הם יעזרו הם גם יהרסו דברים אחרים,בביקור במרפאת כאב רופאה אמרה לי לאחר בדיקה ששרירי האגן חלשים נתנה לי זריקה בגב וערכה דיקור וכבר יותר משבוע שהכאבים חזקים מאוד,קיבלתי זריקות גם בעבר זה עוזר למס' ימים אך לא לטווח יותר ארוך תרופות עם סטרואידים לקחתי שבוע והרגשתי לא טוב,תוך הסתכלות באינטרנט ראיתי שיש שיטת התעמלות קינזיולוגיה שאולי עוזרת אך קופת חולים מכבי לא מממנת,עכשיו אני עם כאבים ללא אבחנה ברורה לא יודעת מה עושים,אני עובדת כמדריכת שיקום והולכת הרבה מה עושים????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון וירכיים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

יסכה מוניקנדם-גבעון
    04/07/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=209 id=link]כאב ורפואה סינית[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו