2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    חסוי
    03/07/2010

היי,

אני לוקחת למיקטל 300 מ"ג פעמיים ביום והתחלתי עכשיו לקחת בנוסף ללמיקטל קפרה 500 מ"ג פעמיים ביום וכל שבוע אני צריכה להוסיף עוד 500 מ"ג עד למצב שבו אני אגיע ל- 3000 מ"ג ביום ללא הפסקת הלמיקטל.
    יש לי התקפים בערך פעם בשנה ורובם ככולם נגרמים לי כאשר יש לי חוסר בשעות שינה או אי לקיחת כדורים בזמן.

1. נאמר לי שיש מאכלים מסויימים שאסור לחולי אפילפסיה לאכול כגון גבינה צהובה, האם זה נכון? יש מאכלים מסוימים שאסור או מומלץ לאכול?

2. אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר, זה אפשרי?

יום טוב :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• מאכלים

יסכה מוניקנדם-גבעון
    04/07/2010

שלום רב

למיטב ידיעתי ורופאים שדיברתי איתם אין בעיה לאכול גבינה צהובה או כל מאכל אחר.
    יש מעט רופאים שאומרים להימנע מקפאין. אני מניחה שהעניין של אוכל נובע מכך שלמשל אצל אנשים מסוימים שיש להם מיגרנה, אם הם נמנעים ממאכלים מסוימים הם מפחיתים את תדירות ה מגרנות. אך זה לא כך אצל כל אחד וכנראה גם לא רלוונטי לאפילפסיה.

לגבי הסרת שיער- בפורום שלנו השיב ד"ר בלאט על כך מספר פעמים ואמר שאין שום בעיה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    13/08/2010

עכשיו רק ראיתי את התשובה, תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 2

אודליה
    13/07/2010

לגבי הסרת שיער בלייזר, שאלתי במרפאה הנוירולוגית לפני כמה חודשים ואמרו לי שאין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גם המידע שיש לי

יוסי אונטרמן
    14/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו