המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    מ. ישראלי
    08/07/2010

לדתי- דע שאין מנוס אתה חייב לומר זאת, אחרת היא תרגיש שבגדת בה, אבל על צורת האמירה שאלה טובה שאלת, ואני הייתי ממליץ לך לקחת אותה במיוחד לכוס קפה או משהו דומה ולהוריד את זה תוך כדי טיול נעים, בבית המלון או טיול אחר מה שהיא אוהבת, אני חויתי כזה דבר הורדתי את זה יפה מאוד והיא בכל זאת רצתה להמשיך איתי, אם תרצה הדרכה מפורטת יותר, אשתדל לעזור!
    לאורטל- תורשה- אין הוכחה ברורה שיש תורשה, לגבי מכה בהחלט יתכן שלאחר זמן רב יבא התקף אם כי כמעט א"א לדעת זאת מכיון שפעמים רבות בזמן המכה עצמה יש התקף אפי' קטן שאינו כ"כ מורגש.
    מקומות גבוהים ונמוכים - אמת מש"כ יוסי שאין קשר בעצם המקום אך לדעתי אם יש לך הרגשה כזו אז זה נכון מאוד! וכנראה הוא מחמת שיש לך קצת לחץ במקומות אלו אם זה מחמת פחד גבהים אם זה פחד אחר, וכמש"כ במצבי לחץ המצב רגיש.
    והכי חשוב מהכל זה לשמור על שמחת חיים, ולא להתייאש משום דבר כי הייאוש גורם להתגברות החוליים.
    כדאי לפרסם הדברים גם בעלונים וכדו' לתועלת שאר החולים, [כל המידע הנ"ל הינו מידע אמין ביותר שנצבר במשך כעשרים שנה ממבט של חולה תוך ייעוץ מתמיד עם רופאים מומחים מהשורה הראשונה בארץ, ואקוה שעזרתי במקצת לחבירי שרק אנו החולים יודעים סבל זה מהו, וכמובן תודה לאי"ל.
    רפוא"ש לכולכם ידידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• תודה על דבריל המעניינים !

יוסי אונטרמן
    09/07/2010

תודה רבה על הדברים המעניינים. כמובן שלא כל החוכמה נמצאת רק במקום אחד ולכן יש חשיבות רבה להחלפת דעות ולהקשבה עמוקה לדברים שאורמים אנשים עם אפילפסיה ובני משםחתם הקרובים.

שבת שלום
    יוסֵי אונטרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו