אפילפסיה וסכיזרופניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה וסכיזרופניה
    heh xhbdr
    18/07/2010

שלום רב,

אני מלווה אדם שאובחן כסובל מסיכזרופניה ואפלפסיה (גם סוכרת), הוא החל לפתח חודש שעבר תסמינים של פסיכוזה .

בבית חולים נשלל שהרקע פסיכאטרי ואחר בדיקות הוא אובחן כסובל מתסימנים של פסיכוזה על רקע האפלפסיה.

1. אני מחפש חומרים כתובים על החיבור והאינטראקציה בין אפלפסיה לפסיכוזה (מצאתי בינתים רק באנגלית )?

2. האם צריך לחפש רופא שמומחה בחיבור בין אפלפסיה לפסיכוזה ? עד היום הוא פגש פסיכאטר ונוירולוג ומעולם לא דיברו איתו על אפשרות של אינטאקציה של תרופות (כפי שקראתי באנגלית) ועד לאחרונה כל התרדרות במצבו התפרשה כסימפטום של הסיכזרופניה (מלבד האיזפוז האחרון )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה וסכיזרופניה

הוספת תגובה

• אפליפטולוג

יסכה מוניקנדם-גבעון
    18/07/2010

שלום רב

אני ממליצה בחום לפנות לאפליפטולוג- נוירולוג מומחה לאפילפסיה. שיוכל לאבחן במה בדיוק מדובר ומה הטיפול המומלצץ
    יש אפליפטולוג בכל אחד ממרכזי האפילפסיה בבתי החולים בארץ. לא בכל ביה"ח יש מרכז לאפילפסיה.
    את יכולה להתקשר על מנת שניתן לך מספרי טלפון.

בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו