רשיון נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשיון נהיגה
    אודליה
    19/07/2010

שלום לכם,
    קיבלתי מכתב מהמכון הרפואי לבטיחות בדרכים שמבקש ממני להצהיר על מצבי הרפואי בפני רשם בית משפט או עו"ד ולתת לנוירולוג למלא דף נוסף לגבי בדיקות שביצעתי ומצב רפואי..
    יצא לכם להעביר טופס כזה? ידוע לכם איך אני מגיעה לרשם בית משפט או שעדיף לי ללכת לעו"ד וזהו?
    מה הסיכוי שרשיון הנהיגה שלי ישאר בתוקף? היה לי התקף ראשון בינואר והתקף נוסף במרץ שלאחריו התחלתי טיפול תרופתי. כרגע אני לא נוהגת מאחר ובהמלצת הרופא (והשכל הישר) הומלץ לי לא לנהוג עד שתעבור שנה ללא התקפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשיון נהיגה

הוספת תגובה

• רשיון נהיגה

יוסי אונטרמן
    19/07/2010

שלום אודליה

בד"ב זול יותר להגיע לרשם בתי המשפט, כדי לברר לאיזה רשם את צריכה להגיע התקשרי ל 02-6593333 מרכז המידע של בתי המשפט

לא סביר שרישון הנהיגה שלך ישאר בתוקף. תאלצי להגיש בקשה כדי שיחזירו לך את הרשיון לאחר שנה ללא התקפים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן?

אודליה
    21/07/2010

יוסי תודה על התשובה. אתה יודע אחרי כמה זמן ללא רישיון צריך לעבור שוב טסט? צריך גם לעבור תיאוריה? אני בת 31 ודי מדכדך אותי הרעיון לעבור שוב את כל העסק הזה, מה גם שהעלויות יקרות למדי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך במעבר טסט חוזר למיטב ידיעת

יוסי אונטרמן
    22/07/2010

גם ככה זה עולה כסף

לאחר 7 חודשים ללא התקף לאחר שדיווחת באופן קבוע ואמין לנירולוג שלך , כדאי להתחיל בהליך מול משרד הרישוי. ואז לאחר שנה המסמכים מוכנים ומייד להגיש!

בהצלחה

יוסֵי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו