רישיון נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה
    דוד
    12/08/2010

שלום,

הסיפור שלי הוא כזה : אני חוויתי שני התקפים בשינה במהלך הטירונות שלי בצבא,פעם ראשונה בחיים.

כמובן שהכל דווח למשרד הרישוי ולהפתעתי הרבה, הם לא פנו אליי עד חצי שנה מאז ההתקף האחרון שלי.

לאחר מכן נדרשתי לשים את הרישיון שלי ב"הקפאה" ושלחו לי טופס למלא עם הצהרת עורך דין וטופס שמולא ע''י הנוירולוג.

השאלות שלי הן כאלה : קודם כל, מוזר לי שחצי שנה לקח למשרד הרישוי לשלוח לי את טופס ולטפל בעניין הזה ומעניין אותי אם זה קשור לכך שההתקפים היו בשינה.

דבר שני, ביצעתי את כל הבדיקות הנחוצות... וביצעתי EEG פעמיים, פעם אחרונה ממש סמוך לטופס שהם שלחו- כל הבדיקות יצאו תקינות. אני לוקח מינון נמוך מאוד של תרופות (200 מ''ג ביום), וכאמור מאז ההתקף האחרון עברו מעל לשמונה חודשים.

מאז שהרישיון בהקפאה ושלחתי את הטופס עברו כמעט חודשיים ואמורה להגיע תשובה עכשיו.
    השאלה שלי היא מה הסבירות שתהיה התשובה, כי אני יודע שזה אמור להיות שנה בד''כ , אבל בהתחשב בכל מה שאמרתי מקודם+ההתנהלות שלהם בנושא, זה נראה לי קצת מקרה יוצא מן הכלל.

אשמח לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רישיון נהיגה

הוספת תגובה

• רשיון נהיגה

יסכה מוניקנדם-גבעון
    15/08/2010

שלום דוד

לצערי המקרה שלך לא ייחודי.
    למרב"ד לוקח הרבה מאוד זמן להגיב לפניות או לתת תשובות. העניין של השינה נפוץ וגם במקרה הזה מקפיאים את הרשיון לשנה. יש אולי סיכוי שיקפיאו לך לחצי שנה בלבד, אך לא הייתי "בונה" על זה.
    הייתי מציעה להמתין בסבלנות לתשובתם.
    יסכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערעור..

דוד
    15/08/2010

ואכן היום הגיעה התשובה, שאומרת שעליי לחכות עד ינואר ( כלומר , שנה מאז ההתקף האחרון).

זו שדיברה איתי אמרה שכבר נקבעה ועדה לתחילת ינואר, מה שאומר לפי נסיונה שהרישיון ככל הנראה יחזור . אך הדבר לא ממש מנחם אותי.

ברצוני לשאול האם לערעור שלי יש סיכוי אמיתי? האם יש תקדים של מישהו שהצליח לזכות בערעור בנושא?

כי באמת שאין לי 1000 ש''ח (מחיר הערעור) לזרוק לפח, אך עדיין אני חושב שבאמת באמת אני כשיר לנהיגה כרגע וכל הבדיקות והנתונים מוכיחים זאת, מה גם שכמו שאמרתי ההתקפים היו בשינה.

אשמח לתשובה, תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערעור

יסכה מוניקנדם-גבעון
    16/08/2010

שלום דוד

התקנות קובעות כי יש להמתין שנה מאז ההתקף האחרון. קשה לי מאוד להאמין שהערעור שלך יתקבל. אני לא רואה שיש במקרה שלך ארוע ייחודי שיכול להסביר למה אצלך המצב יהיה שונה.
    מה גם שכפי שכבר הבנת, הבירוקרטיה כאן לוקחת זמן ולכן עד שידונו בערעור וכו' - זה כבר יהיה פרק זמן לא משמעותי מאשר לחכות לועדה בינואר.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו