מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כבר מיואשנבו26/08/2010
אני מפחד ללכת לישון מכון שכל שינה אני מרגיש כאילו אני הולך לחטוף התקף
חשוב לי לציין שהתקף כבר לא קיבלתי שנה וחצי אבל כל שינה שלי מלווה בסחרחורות וקשה לי להרדם ,
אני לפעמים קופץ ומעיר את עצמי ואני מרגיש את הלב דופק בעוצמה וקשה לי עם זה זה קורה לעיטים קרובות ב2 או 3 ימים האחרונים בבקשה אני מיואש אני רוצה לחזור לישון
מחר אני הולך לרופא משפחה וגם לבדיקות דם אבל אני רוצה לחזור לישון
כבר קשה לי,האם יכול להיות שיש ל י התקפי אפילפסיה בלילה אני מנסה להשאר ער אבל אני רוצה לישון אב ל אני מפחד לא לקום בבוקר,
אני ממש לחוץ וברצוני לפתור את זה ולא החזרתם לי תשובה
כל תקומה שלי משינה קשה לי מאוד לבלוע ואני ממש צריך את עזרתכם פגישה עם הנאורולג יש לי עוד חודש ומשהו
בבקשה תעזרו לי אני רוצה לחיות כרגיל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי שינה
יסכה מוניקנדם-גבעון29/08/2010שלום נבו
אתה מתמודד עם קושי לא פשוט וכדאי לפגוש משהו פנים עם פנים על מנת לשוחח על הדברים.
נשמח שתיצור איתנו קשר טלפוני (ניתן להשאיר הודעה ונחזור ליך) ונתאם פגישה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורות לפני שינה
איזבלה13/09/2010גם לי היו בסביבות גיל 20 + שני סוגי סחרחורת.. אחד כמו סיבובים על ציר אנכי.. ואחד כמו קרוסלה.. סבובים מהירים שלא נגמרים בסביבות שעה לפני הרדמות. זה קרה במיוחד כשהלכתי לישון והייתי עייפה מאוד.. ואני יודעת שבזמן ההוא גם התזונה שלי לא הייתה מי יודע מה. אבל באחת הפעמים ממש רציתי לישון.. להיות עירנית למחרת בעבודה.. עשיתי מעשה..(ההתקף התחיל ואני לא ניסיתי להרדם שוב) אמרתי "שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.. וההתקף לא חזר.. תאמינו או לא.. זה מה שקרה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)