יש לי אפילפסיה סטטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי אפילפסיה סטטוס
    אחיקם
    19/09/2010

ההתקף האחרון היה לפני 5 שנים אפילו יותר ואני הולך לרופה להחתים אני חייב לעשות בדיקות EEG ובדיקת דם כי חברים שלי הלכו לרופאים אחרים וחתמו וכרגע יש להם רישיון וסיימו מלווה מותר לי לעשות אותו דבר כמוהם או לא כי אני רוצה רישיון בגלל שבמקום שאני עובד צריכים כח גם בהובלות וגם בנהיגה עם תכלו לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי אפילפסיה סטטוס

הוספת תגובה

• רשיון

יוסי אונטרמן
    19/09/2010

שלום רב

סביר שלאחר 5 שנים ללא התקף לא תהיה בעיה לאפשר לך ללמוד לקראת רשיון נהיגה 02

על רכ פרטי

בהצלחה
    יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייך אני יכול לעקוף את הבדיקות ???

אחיקם
    19/09/2010

אני יסביר אני לא לוקח כדורים יותר משנה בלי אישור הנארולוג אז אני שואל עם אני יכול ללכת לרופא אחר כדי שיחליק את זה יש מצב שאני יכול לעשות זאת כי שהיתי לוקח את הכדורים היה לי רעב יתר ואני היתי אוכל יותר מידי והיתי שוקל 190 ומאז שאני לא לוקח קיום אני שוקל 95 ואני הורדתי במישקל לאז שהפסקתי ואני רוצה כל כך רישיון יש אפשרות לקקוף זאת ולהגיד שאיין לי כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא כדורים למעלה משנה

יסכה מוניקנדם-גבעון
    20/09/2010

שלום אחיקם

ראשית, יש הרבה תרופות אחרות ואם תרופה אחת גרמה לך להשמנה כדאי לנסות אחרת.
    שנית, אם הפסקת את הכדורים ולא היו התקפים כדאי להודיע לנוירולוג על מנת לבדוק את ה-EEG שלך, הרי לא תרצה שיהיו לך עוד התקפים.
    מצד שני, יש סיכוי מאוד גבוה שאתה כבר לא צריך את הכדורים וחבל שתסתיר את זה מהרופא. עדיף לך שהוא יכתוב שאתה כבר בלי אפילפסיה מאשר שעדיין יש לך אפילפסיה.
    ולצערי אין דרך לעקוף, גם לא כדאי לך, שהרי אם יקרה חס וחלילה משהו ויגלו שרימית זו עבירה פלילית.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו