מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חליתי באפילפסיה ?!יוסי שניידר19/09/2010
שלום כולם
לפני כחדשיים נותחתי במוחי להוצאת מנינגיומה אשר צמחה לה מבין קרומי המוח.
לאחר הניתוח,הורו לי המנתחים ליטול למשך שבועיים 3x200 מ"ג DEPALEPT.
3 ימים לאחר שהפסקתי ליטול את התרופה,מצא אותי בני בתוך אגם של דם,מחוסר הכרה,לא מגיב לקריאותיו,מנסה להזיז מעט את ידי השמאלית,משל מנסה לראות את השעה,
אקצר ורק אוסיף שכיום על אף שהמנתח משוכנע שלא היה כאן אפקט פרכוסי,משמע,אין ולא היה התקף אפילפטי,הורה לי הרופא לעבור למינון של 2x500 מ"ג מה-DEPALEPT,ולהמנע מנהיגה במשך שנה.
הייתכן ??!!??
כולה בן 57 !!!
נכון,לא לגמרי בריא,אבל לנהוג ? דחילאק !
חברים יקרים,היה או לא היה ??? ואם כן,אזמה הלאה ? ואם לא ????????????????
יוסי שמאחל שנה וחתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עילפון?
יסכה מוניקנדם-גבעון20/09/2010יוסי לום
אפילפסיה אפשר לקבל בכל גיל במיוחד כאשר מדובר על תוצאה מניתוח בראש.
אני לא יכולה לאבחן אפילפסיה וקצת קשה לדעת ממה שאתה מתאר.
אני ממליצה בחום לפנות לנוירולוג שמתמחה באפילפסיה (באחד ממרכזי האפילפסיה בבתי החולים הגדולים) ולשאול אותו את שאלותיך.
אם באמת זה לא היה התקף לא ברור לי למה הוא אמר לך להימנע מנהיגה.
יכול להיות שאין אפילפסיה אבל עדיין יש חשש מעילפון או כיוצא בזה ולכן הוא אמר לך להימנע מנהיגה.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוסי שניידר20/09/2010תודה רבה יסכה
שנה וחתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)