רישיון נהיגה אחרי התקף שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה אחרי התקף שני
    שירלי
    02/10/2010

שלום, אני בת 28 לפני שנה בדיוק בסוף חודש תשיעי הופיע אצלי מתוך שניה התקף פרכוס בפעם הראשונה בחיי. מאחר וכל הבדיקות יצאו תקינות ההתקף יוחס להריון. כעבור שנה בדיוק בזמן עירנות הופיע אצלי התקף נוסף. הועבר לי ע"י הרופאים כי עליהם לדווח ורשיוני ילקח לכשנה וזאת למרות שלא נמצא קשר ישיר למחלת האפילפסיה. אני רו"ח במקצועי והרכב שירת אותי מאוד על מנת להגיע למקום עבודתי (אין גישה אחרת לשם) ברצוני לדעת אם במקרה כזה אני זכאית להחזרי /השתתפות מוניות מביטוח לאומי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפילפסיה ורישיון למונית

קובי
    15/03/2011

הנני בגיל 55 לפני כ-4 שנים לראשונה בחיי קבלתי התקף אפילפסיה בזמן נהיגה כתוצאה מכך הוטלה רישיוני למשך כשנתיים ולאחר מכן הוחזר לי הרישיון אך ורק לרכב פרטי כמו כן עלי לציין שמאז לא סבלתי משום התקף אפילפסיה אי לכך שאלתי היא מתי אני אמור לקבל חזרה את הרישיון למונית שהיה ברשותי מעל ל-20 שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה ורישיון למונית - תגובה

מירי רייזנסון
    16/03/2011

נהיגה ברכב ציבורי (מונית) מותרת לאנשים עם אפילפסיה, במידה והם מאוזנים (עם טיפול תרפותי וללא התקפים) למעלה מעשר שנים. אם ללא טיפול, לפחות חמש שנים מתוך העשר ובהתניה של הערכה נוירולוגית מקיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רישיון נהיגה אחרי התקף שני - תגובה

מירי רייזנסון
    16/03/2011

שירלי שלום!
    מצרפת תגובה של יוסי אונטרמן שהופיעה בטעות בתגובה לשאלה קודמת.
    למיטב ידיעתי לא.

החזרי נסיעות ניתנים על ידי הביטוח הלאומי במסגרת השיקום המקצועי לאנשים שבגלל מגבלתם איבדו את מקום העבודה. אני ממליץ לך לפנות בכל זאת ולהגיש תביעת לשיקום המקצועי. אם יקשה לך 20% נכות משוקללת יש לך סיכוי לקבל שיקום מקצועי.

בהצלחה

יוסֵי אונטרמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו