מידע על אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע על אפילפסיה
    עינת
    04/10/2010

אני חולת אפילפסיה מגיל 4 וחצי כיום אני בת 31 רציתי לדעת שני דברים :
    א : מה זה הניתוח,ומי רשי לעבור אותו , וכמה הוא עוזר
    ב: האם אני יכולה להוציא רישיון ולנהוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על אפילפסיה

הוספת תגובה

• ניתוח?

יסכה מוניקנדם-גבעון
    04/10/2010

שלום עינת

השאלה המרכזית היא האם את מאוזנת (ללא התקפים למעלה משנה-שנתיים) ואם לא מה תדירות ההתקפים.
    אם את מאוזנת, או שיש לך מעט התקפים אין סיבה לעשות ניתוח. הניתוח מיועד לאנשים שיש להם הרבה מאוד התקפים- כמה פעמים בחודש.
    התשובה היא הפוכה לגבי רישון נהיגה. אם את מאוזנת, אין שום בעיה. אם לא, אז יהיה מסוכן עבורך ועבור אחרים לנהוג ולכן לא יאשרו לך.
    הערה נוספת: אם את מאונת כבר כמה שנים, כדאי לשקול עם הנוירולוג את הפסקת הטיפול התרופתי בהתאם לבדיקות הרפואיות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כן או לא והסיכונים בו

sbh
    16/10/2010

גם אני מילדות גיל3 חולה באפילפסיה.בטיפול עלי ניסו את כל התרופות שהיו בדור השני וזה לא הצליח. הרופא המטפל שלי לקח את התיר ונפגש עם פרופ' פריד באיכילוב והחליטו שאני מקרה מתאים לניתוח. שהגעתי לאיכילוב נאלצתי לעבור בדיקה בשם waada test . בדיקה זו היא בדיקה חודרנית שגרמה לי לאירוע מוחי. הניתוח בוטל, ונכנסתי לבדיקת תרופה נסיונית. בבדיקה זו הצלחתי ואני כבר כ- 3 שנים ללא התקף ואת התרופה הנסיונית מספק לי ביה"ח באופן קבוע ותמידי ללא תשלום מצידי.
    יש אחרים שיאמרו שהניתוח אצלם הצליח אצלי לא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו