ירידה בריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בריכוז
    אמא של ד.
    17/10/2010

שלום רב,
    אני אמא של ד. בת 12 , כיום בכיתה ו' ד. סובלת מאפילפסיה מגיל שנתיים + 10 חודשים.
    מאז עם השנים קיבלה מס' התקפים
    כיום מטופלת בדפלפט כרומו 500 בלילה ובבוקר בואלפורל
    אנו במעקב חצי שנתי במחלקה נאורולוגית,
    לאור תלונותיי, הפרו' המטפל בה לא ממש מייחס חשיבות לתלונותיי ואלה הם:
    הילדה תלמידה חרוצה , תלמידה מעולה ועשירה בידע אך מצד שני אני חשה כי ישנה ירידה ניכרת ברמת הריכוז שלה, התגובות שלה איטיות , בהייה בחלל או מול מסך הטלויזיה והמחשב
    אני מאמינה כי התופעות כן קשורות למחלה והשימוש בתרופות
    האם אכן יש קשר בין הדברים וכיצד ניתן לפתור זאת אם בכלל? הרופא נוטה יותר לחשוב כי מדובר במשהו התנהגותי.
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בריכוז

הוספת תגובה

• ירידה בריכוז - תגובה

יוסי אונטרמן
    18/10/2010

שלום אמא של ד

אדגיש ואומר שאני לא רופא

לחלק מהתרופות אכן יש תופעות לוואי דומות למה שאת מתארת

בכל מקרה בו את לא מרוצה מהטיפול את יכולה ורשאית לפנות לקבל חוות דעת שניה. אני ממליץ לבדוק בהתאם לביטוח הרפואי שלך למה את זכאית ואש להגיע לנירולוג ילדים שמומחה באפילפסיה בקרב ילדים.

בהצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לי נאמר שלתרופות יש הרבה תופעות

ליאה
    25/10/2010

חלק מהתופעות : בעיית זיכרון , מוטוריקה עדינה ( רצוי פעילות עם כדור, פימו,השחלה ,חימר...) דיכאוניות לעיתים, קושי במטמתיקה - חישוב, בילבול אותיות בקריאה. מה שחשוב שלא לגעת בריטלין או כל תרופה מהמשפחה .
    טיפ טוב , תשחקו הרבה במשחקי זיכרון, חי צומח דומם ועוד...
    בהצחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו