התקף חד פעמי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חד פעמי?
    דפנה
    18/10/2010

אני בת 41, בריאה בד"כ, ללא "עבר פלילי" בתחום הנוירולוגי.
    לפני כחודש וחצי, עם ההתעוררות- חוויתי מעין חלימה דרמטית ואז כמו התקף חרדה של כמה שניות- ופרכוס של שתי דקות, לראשונה בחיי. ההתקף היה מסוג טוני, עם הכחלה ונשיכת לשון. נוירולוג המליץ על למיקטל 200 מ"ג והורה לי להפסיק לנהוג. שאלתי- האם התקף בהתעוררות שכיח יותר? האם מעיד משהו על סיכויי הישנות? האם אחרי אירוע אחד צריך טיפול תרופתי? האם חובה להפסיק לנהוג? ולכמה זמן, בתקווה שלא יישנה התקף.
    סליחה על ריבוי השאלות. תודה מראש על התשובות.

אגב- התרופה גורמת לי לנשירת שיער ועליה בתיאבון. האם תופעה מוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חד פעמי?

הוספת תגובה

• התקף חד פעמי? - תגובה

יוסי אונטרמן
    19/10/2010

שלום דפנה

יש סוגי אפילפסיה בהם התקפים מתרחשים בזמן היקיצה או בסמוך לה. בד"כ אחרי ארוע אחד נוהגים הנירולוגים להתמין לעוד ארוע לפני נטילת תרופות. יכול להיות שמשהו נוסף בדיאגנוזה שלך מחזק את האפשרות שזו אפילפסיה. חובה להפסיק לנהוג ולדווח למשרד הרישוי. בד"כ לאחר כשנה נטולת התקפים מקבלים לאחר פניה מסודרת את רשיון הנהיגה חזרה.

בהצלחה
    יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

דפנה
    19/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו