מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קודם למה?יפה חיות13/11/2010
יש לי ילדה בת 13 חולת c,p שלמדה עד כתה ג בבית ספר מיוחד בתוך בית חולים אסף הרופא, את כתה ד התחילה בבית ספר רגיל בעירנו , הוועדה החליטה שהיא זקוקה לסייעת מתלווה בבית הספר , אבל בבית הספר החדש החליטו שהיא תנסה קודם בלי ואם היא תזדקק אז יצרפו לה סייעת . היא התחילה את שנת הלימודים בלי סייעת ולכן היא הייתה צריכה להתמודד לבד בהפסקות עם כמות כזו של תלמידים . עד שהגיע היום המכריע שממנו פחדתי , ואז קיבלתי שיחת טלפון שביתי נפלה עקב דחיפה חזקה מאחד התלמידים , היא איבדה את ההכרה לזמן קצר והובלה לבית חולים , לאחר שחרורה מבית חולים היא התחילה לסבול מכאבי ראש חזקים , לאחר סבל של כמה חודשים לקחתי אותה לרופא נירולוג שביצע לה בדיקות מקיפות ואז קבע לה שהיא סובלת מאפילפסיה , ולפני הנפילה אף פעם לא סבלה מכאבי ראש , שאלתי היא: האם יש מצב שעקב נפילה שיכולה לפגוע במקום מסוים בראש יכולה להתפתח מחלת האפילפסיה ? כי אין אף אחד במשפחתי ומשפחת הגרוש שלי שסובל מאפילפסיה . אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קודם למה? - תגובה
יוסי אונטרמן15/11/2010שלום רב
חבלת ראש היא אכן אחד הגורמים לאפילפסיה.
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)