מה קודם למה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קודם למה?
    יפה חיות
    13/11/2010

יש לי ילדה בת 13 חולת c,p שלמדה עד כתה ג בבית ספר מיוחד בתוך בית חולים אסף הרופא, את כתה ד התחילה בבית ספר רגיל בעירנו , הוועדה החליטה שהיא זקוקה לסייעת מתלווה בבית הספר , אבל בבית הספר החדש החליטו שהיא תנסה קודם בלי ואם היא תזדקק אז יצרפו לה סייעת . היא התחילה את שנת הלימודים בלי סייעת ולכן היא הייתה צריכה להתמודד לבד בהפסקות עם כמות כזו של תלמידים . עד שהגיע היום המכריע שממנו פחדתי , ואז קיבלתי שיחת טלפון שביתי נפלה עקב דחיפה חזקה מאחד התלמידים , היא איבדה את ההכרה לזמן קצר והובלה לבית חולים , לאחר שחרורה מבית חולים היא התחילה לסבול מכאבי ראש חזקים , לאחר סבל של כמה חודשים לקחתי אותה לרופא נירולוג שביצע לה בדיקות מקיפות ואז קבע לה שהיא סובלת מאפילפסיה , ולפני הנפילה אף פעם לא סבלה מכאבי ראש , שאלתי היא: האם יש מצב שעקב נפילה שיכולה לפגוע במקום מסוים בראש יכולה להתפתח מחלת האפילפסיה ? כי אין אף אחד במשפחתי ומשפחת הגרוש שלי שסובל מאפילפסיה . אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קודם למה?

הוספת תגובה

• מה קודם למה? - תגובה

יוסי אונטרמן
    15/11/2010

שלום רב

חבלת ראש היא אכן אחד הגורמים לאפילפסיה.

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו