מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיה ותרופת למיקטל בהריוןכהן ג'ולי16/11/2010
שלום. אני בת 35, חולת אפילפסיה שאובחנה בגיל 18. עד לפני כשנתיים טופלתי בלמיקטל 300 מג' +דפלפט 600 מג'. כהכנה לנסיון להרות הוחלט עד מעבר לתרופה אחת והורדת מינון. מזה כשנתיים אני נוטלת רק 400 מג' למיקטל. אציין כי בעבר קיבלתי התקפים בערך אחת ל-8 חודשים-התקף גדול ומדי פעם התקפים קטנים שכללו מס' נתוקים. מאז הירידה במינון לא היו שינויים קיצונים ושמחתי על כך.הגעתי למצב שלא היו לי התקפים במשך שנה ו10 חודשים.חרף נסיונותי להרות שלא צלחו התחלתי טיפולי פוריות, לפני כשלושה חודשים קבלתי 2 התקפים גדולים ברצף בהפרש של 3/4 שעה. הופסקו טיפוליי כי חשבו שההורמונים גרמו למצב זה, בשישי האחרון הגיע הסיוט הגדול סבלתי .מהתקפים קטנים מ 08:00 - 22:00 . לאחר שיחה עם נוירולוג הוחלט שעליי להעלות את מינון הלמיקטל היות והמינון הנוכחי אינו מספיק. האם קיים קשר בן הורמונים וטיפולי הפוריות להתקפים? האם קיים סיכון לעובר אם אטול מעל 400 מג' למיקטל בהריון? מהו המינון האידיאלי למצב זה?האם המצב של ההתקפים ברצף שכזה הוא מצב שקורה , ועל מה הוא מעיד? מעולם לא קבלתי התקפים ברצף עד לאחרונה. ומהם הסיכונים לעובר במקרה של התקף בזמן הריון? תודה מראש על האינפורמציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה ותרופת למיקטל בהריון - תגובה
יסכה מוניקנדם-גבעון16/11/2010שלום גו'לי
אנחנו יודעים שיש קשר בין רמות ההורמונים להתקפים. אצל כל אחת זה בא לידי ביטוי בצורה שונה.
אני ממליצה בחום לפנות בהקדם לאחד ממרכזי האפילפסיה בארץ ולקבוע תור לנוירולוג- אפליפטולוג שמתמחה בנושא של נשים והריון.
את יכולה לפנות לרמב"ם, תה"ש, איכילוב או הדסה עין כרם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)