מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך נלחמים בירוקרטיה של משרד הרישויג10/12/2010
איך נלחמים בירוקרטיה של משרד הרישוי????!!! אני מנסה לעשות רישיון אבל הבירוקרטיה של משרד הרישוי עושה לי את המוות !!!!!! ההתקף האחרון שלי היה לפני 15 שנים וההתקפים היו רק מתוך שינה. ניגשתי לעשות תאוריה ולא נתנו לי להיבחן , שלחו אותי למשרד של משרד הרישוי הם רצו שאני ימלא עוד דפים וישלח אותו כדי לקבל אישור אך במקום זה הם שלחו לי בחזרה עוד טפסים וחיוב כספי של 109 ש"ח חייבו אותי ללכת לנוירולוג מומחה ולעורך דין , שילמתי , הלכתי לנורולוג , חתם שהכול בסדר והיה מופתע שמבזבזים לנו את הזמן ! החתמתי עורך דין ושלחתי למשרד הרישוי . אבל עכשיו שלחו לי טופס לעשות בדיקת עיניים למרות שכבר עשיתי והוא היה בטופס לתאוריה !! כבר בעבר אישרו לי לעשות רישיון , כשלוש שנים אחרי ההתקף האחרון כשהייתי עוד בטיפול תרופתי . והכי גרוע זה שההתקף שהיה לפני 15 שנים היה בגלל הבירוקרטיה הצבאית שיודעת לגייס חולי אפילפסיה אך לא יודעת לטפל בהם!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נלחמים בירוקרטיה של משרד הרישוי - תגובה
יסכה מוניקנדם-גבעון12/12/2010שלום
אתה יכול לפנות אליהם טלפונית ולבקש שיסבירו מה בדיוק הבעיה ולדרוש שיזדרזו עם הטיפול.
לצערנו בירוקרטיה זה לא דבר פשוט. האם הם בקשו עוד משהו מלבד בדיקת העיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעללות המדינה בחולי אפילפסיה
ג'ון12/12/2010בדיקת העיניים היא הטופס האחרון שהם שלחו לי , סיוט לא קטן, והכול בגלל התקף שהיה בתקופת השרות שלי ,האם יש לי אפשרות מפיצוי כול שהוא מהמדינה (סימתי את שרותי ב-1996) ? חבל שלא מסדרים באופן אוטומאטי לינת בית לחיליים כדי למנוע חוסר שינה ולחץ מיותר ! מעניין לכמה חולי אפילפסיה זה קורה בשנה בגלל הביוקרטיה הצבאית. וחבל שמשרד הרישוי לא יכולים לתת לאנשים שסבלו מאפילפסיה את כול הטפסים מן ההתחלה עם הטופס לבקשת הרישיון ומה הם דורשים לעשות במקום לבזבז להם את הזמן שלנו זה עלה לי כבר שלוש ימי חופש מהעבודה והרבה כסף. ניסיתי להתקשר עליהם בשעות שהם אמורים לקבל טלפונים ואין מענה , רק מענה קולי שלא עוזר בכלום. האם יש עורכי דין שעוזרים בהתנדבות לחולי אפילפסיה במקרים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעללות המדינה בחולי אפילפסיה - תגובה
יוסי אונטרמן15/12/2010אתה צודק זה גוף שצריך לשרת לא רק אנשים עם אפילפסיה אלא ציבור רחב בהרבה
מציע לך לפנות לעמותה בשם בזכות
בדואל:
[email protected]
או בדואר:
בזכות, המרכז לזכויות אדם של אנשים עם מוגבלויות
ת"ד 34510
ירושלים 91000
טלפון: 6521308-02
פקס 6521219-02
הם לוקחים על עצמם מידי פעם נושאים עקרונים מסוג זה ומנסים לקדמם
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הסגול
שי21/01/2011שלום רב
הייתי רוצה לדעת מתי מתקיים יום המודעות לאפילפסיה
האם ישנם אנשים שכבר עברו הכשרה לתת הסברה לאנשי ציבור: מורים / נהגי אוטובוס ואחרים
(כשפניתי לעירית גבעת שמואל ולא ידעתי לענות מי נותן את ההסברות האלה)
אשמח לתת יד בהסברה
(דבר שאני מנסה לעשות יום יום עם אנשים שאני פוגש ברחוב ועוד)
אם יש אפשרות שאני יעבור איזה קורס מסוים שיהיה כשיר לתת הסברה נכונה
אשמח להיכנס למעגל
תודה רבה שי דרזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)