מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לקוסמייד
ראובן29/01/2011לוקחים בשילוב עם טרילפטל ופרזיום
ניסינו הרבה דברים,עשינו מאג לפני שלוש שנים לבדוק יתכנות ניתוח,אך לא מצאו מוקד
כרגע המצב הורע,ואין ברירה
ראובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוסמיידראובן25/01/2011
בני מתחיל ליטול את התרופה בהמלצת הנירולוג,לאחר אין ספור תרופות,שניסה
מחיר התרופה לחודש 1200ש"ח בבית מרקחת פרטי.
כיצד ניתן להוזיל את ההוצאה הגבוהה מאוד?
מתי יש סיכוי,שתיכנס לסל?
ראובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקוסמייד - תגובה
יוסי אונטרמן26/01/2011שלום ראובן
עמותת חברים לרפואה עשויה לסייע בנוששא התרופה. לגבי כניסה לסל, לא ידוע לי על חברת תרופות או חברה המיבאת תרופות שמנסה להכניסו לסל. למיטב ידיעתי הסיבוב הבא של כניסה לסל הוא בדצמבר הקרוב ( אכן רחוק )
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמותת "חברים לרפואה"
שלי20/03/2011ארגון "חברים" מקשר ישירות בין חולים הזקוקים לתרופות מצילות חיים ובין המחזיקים בתרופות כאלה שלא לצורך (עקב הבראת החולה או פטירתו). היקף התרופות שהיה נזרק ללא שימוש ואשר הציל בפועל חיי חולים רבים במצוקה, עומד על מיליוני שקלים בשנה!!
משרדי עמותת "חברים לרפואה":
רח' שמואל הנביא 4 בני ברק, ת.ד. 6782 רמת-גן 52167
טל. 03-5792220, פקס. 03-5792223
שעות פעילות: ימים א'-ה' בין השעות 09:00-21:00, לא כולל ערבי חג וחול המועד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוזאמיד
רוני26/01/2011ראובן שלום,
הבת שלי משתמשת בתרופה זו כבר למעלה משנה והיא אכן מאוד יקרה. בהתחלה שילמנו מחיר מלא ואח"כ ביקשנו מימון חלקי של הקופה (מאוחדת). מציע גם לכם לבקש אישור למימון כזה. בן כמה הבן שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוסמייד
ראובן27/01/2011בני קרוב לגיל 16,אנחנו בכללית ביקשנו מימון,ונענינו בשלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוסמייד
רוני28/01/2011אל תוותרו, תלחמו על זה!
האם אתם מתכוונים לקחת תרופה זו לבד או בשילוב עם תרופה/תרופות נוספות?
אנחנו גם ניסינו כבר הרבה תרופות ואין פתרון. גם תרופה זו לא ממש עוזרת ואולי אפילו מרעה את המצב.
האם אתם מודעים לכך שתרופה זו לא מומלצת לילדים מתחת לגיל 18? (לא שאנחנו עשינו משהו עם זה...). הבת שלי בת 17 ולוקחת תרופה זו מזה כשנה.
אני מאחל לכם בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוסמייד - תגובה
יוסי אונטרמן30/01/2011אני מסכים מאד עם כך שצריך להלחם ולדרוש.
מניסיוננו הרבה עניין של נדנוד. אם תרצו נוכל לסייע לכם בכתבה עיתונאית בנושא דרך אי"ל.
במקרה וזה רלונטי צור קשר עם הסניף שלנו בירושלים ובקש אותי ( יוסי אונטרמן )
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות ליבוא תרופות
בן14/02/2011יש חברה שמומחית ביבוא תרופות במחיר הכי זול שאפשר: מדלוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לאומי
אלון17/03/2011תוכל ללכת לביטוח לאומי ביחד עם הבן שלך להראות להם מסמכים שאכן יש לו איפלפסיה והם יעזרו לך בעניין הכספי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)