סטודנט מול הממסד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטודנט מול הממסד
    עמית
    03/02/2011

האפילפסיה זאת....אני על סף שבירה.
    עכשיו מבחני אמצע סמסטר הכדורים מקשים עליי, הרכזת שמה עליי עין.....אני נראה לי אפרוש.
    אין לי כוחות לזה.
    אז לא יהיה לי נייר על הקיר.
    מה גם שנפגעתי בתאונת עבודה בעבר קשות בראש. .
    מישהו מכיר אולי עו"ד טוב (עדיפות מנתניה), שיכול לעשות לי סדר בכל בבלאגן הזה ?
    מישהו שמתעסק עם תאונות עבודה ואנשים עם אפילפסיה בכללי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטודנט מול הממסד

הוספת תגובה

• יש לך זכויות

מימי
    04/02/2011

אני גיליתי רק בשנה האחרונה של הלימודים שלי שיש לי זכויות לעזרה. קיבלתי תמיכה מלאה בשכר הלימודים. תפנה לביטוח הלאומי. יש לך את הזכויות, כמובן שזה תלוי במצב שלך. צריך לרדוף אותם ובירוקרטיה, אבל בין לבין יש גם אנשים מקסימים שעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית

שגיב
    05/02/2011

שלא תאז לפרוש!
    אפילפסיה לא עושה אותך לסוג ב'!
    תדרוש כל עזרה המגיע לך, תתיעץ עם מחלקה משפטית של העמותה, תעבור את המבחנים בהצלחה ותחיה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית - תגובה

יוסי אונטרמן
    07/02/2011

מצטרף לדברים החמים של מימי

לגבי תמיכה כספית , למי שיש 20 אחוזי נכות בביטוח הלאומי יש בד"כ אפשרות לקבל שיקום תעסוקתי ולקבל השתתפות בשכר לימוד.

כדאי לבדוק !

בהצלחה
    יוסֵי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו