האם אני יכולה ללמוד רפואת חירום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכולה ללמוד רפואת חירום?
    אסתר אנה
    03/02/2011

שלום רב,
    שמי אנה ואני בת 27 חולת אפילפסיה מגיל עשר , תורשתי, כיום מטופלת בדפלפט ועושה חפיפה עם למיקטל, מאוזנת. התקף אחרון היה לפני חצי שנה מחוסר שינה מצטבר, אני מאוד אחראית ומקפידה ליטול את התרופות בזמן ולא לשתות אלכוהול ועוד המלצות שונות מהניורולוג שלי, ד"ר קרני ארנון, אני רוצה מאוד לללמוד לתואר רפואת חירום ופרמדיק בבאר שבע ולפי הבירורים שלי צריך לעשות מבחן התאמה של משרד העבודה כולל הצהרת בריאות, האם יש את האפשרות שלא יקבלו אותי ללימודים על סמך מחלת האפילפסיה? חשוב לי לציין שלמדתי רפואה שנתיים ןחצי ברומניה והחלטתי להפסיק את הלימודים לצורך לימודים בארץ, האם כדאי לציין זאת בראיון של משרד העבודה על מנת לקבל את האישור לעסוק במקצוע רפואת חירום שהוא בעל אחריות מרובה כל כך ומנסיון אני מודעת לכל הסיכונים של המחלה ויודעת לשלוט בה .
    האם יש לי מה לדאוג בנושא הקבלה ללימודים ?
    מודה לכם מראש על הזמן המוקדש לקריאת הודעתי וכתיבת תשובתכם.
    אנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אני יכולה ללמוד רפואת חירום? - תגובה

יוסי אונטרמן
    07/02/2011

שלום אסתר

אני חושש שסיכוי כזה אכן קיים. את יכולה לשפר את סיכוייך אם תגיעי לאחר שיש לך איזון של שנה ורשיון נהיגה בתוקף. לפי מיטב הבנתי רופאים עובדים רבות בחסך שינה.
    אם תגיעי עם המלצה מהנירולוג שלך זה עשוי כמובן לסייע גם.

בהצלחה רבה מחזיק לך אצבעות

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו