מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרטים בנוגע לשימוש ב keppraענבר01/03/2011
שלום,
יש לי התקפי אפילפסיה בבקרים, ולאחרונה התדירות שלהם הולכת וגדלה.
הרופא שלי המליץ לי אולי לנסות לעבור לתרופה שנקראת keppra (לאחר שניסיתי את כל סוגי התרופות האחרות כמעט ללא הועיל), אך לא שמעתי עליה כמעט, ומה שכן שמעתי עליה זה שיש לה הרבה תופעות לוואי.
רציתי לדעת מה התופעות לוואי הידועות על התרופה הזו..
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים בנוגע לשימוש ב keppra - תגובה
יוסי אונטרמן02/03/2011שלום רב
לכל תרופה תופעות לוואי. קפרה נחשבת לתרופה מקובלת מאד במיוחד בארה"ב .
למיטב ידיעתי תופעות הלוואי הן ישנוניות, עייפות וסחרחורת שכיחות יותר בחודש הראשון לטיפול, ועלולות להופיע שוב עם העלאת המינון.
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופל ב KEPPRA
אלון09/03/2011אני ממליץ לך לנסות את התרופה באמת בחודש הראשון תרגישי לפעמים סחרחורות וקצת חולשה אבל גם זה לא בטוח ב100 אחוז. לי כן היה אבל זה לא מחייב שגם אצלך יהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביתי השתמשה בKEPPRA
סימה26/03/2011ביתי השתמשה כשנה בתרופה זו. לא היו לה תופעות לואי פיזיות.
אולם כל שינוי במינון גם לה להתנהגות אגרסיבית, עצבנות, שינוי בתפקוד בלימודים.
מכיוון שזה היה די קיצוני, החלפנו לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)