רשיון נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשיון נהיגה
    חן זלצר
    19/03/2011

לפני כחודש וחצי נתקפתי בהתקף אפילפטי ראשון בחיי בזמן שינה הופנתי לבהח" לאשפוז למשך שבוע . שבוע שעבר עברתי צילום אמ אר אי גזע המוח אתמול הגיעו התוצאות והכל בסדר אין שום בעיה אני מטופל לאיזון בטגרטול וטופמקס רציתי לדעת אם במצב זה רשיוני לא ילקח ממני ואוכל להמשיך לנהוג כי זו פרנסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשיון נהיגה

הוספת תגובה

• רשיון נהיגה - תגובה

מירי רייזנסון
    21/03/2011

חן שלום!
    אם התרחש התקף לאחר שהונפק הרישיון יש לדווח על כך למשרד הרישוי. זאת כשם שכל אזרח מחויב לדווח על שינוי בולט במצב בריאותו. דיווח עשוי להביא לשלילת הרשיון באופן זמני. אחרי חצי שנה-שנה ללא התקפים תיערך ועדה רפואית חוזרת שתקבע אם הנהג רשאי לקבל את רישיונו. בנוסף, כל רופא חייב לדווח על שינוי במצבו הבריאותי של המטופל.

נהיגה ברכב ציבורי מותרת לאנשים עם אפילפסיה, במידה והם מאוזנים (עם טיפול תרפותי וללא התקפים) למעלה מעשר שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון רפואי

חן זלצר
    16/05/2011

אתמול זומנתי למשרד רשוי נתניה ועל סמך הנתונים הרפואיים המצויים אצלם נשלל רשיון הנהיגה שלי בכל הדרגות עד אשר אעמוד בבדיקות רפואויות במכון הרפואי לבטיחות בדרכים. שאלתי היא אם אכן ואעבור את הבדיקות הללו יוחזר לי הרשיון במלואו בכל הדרגות
    [ כולל משאית} אודה על תשובתך חן זלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון רפואי - תגובה

מירי רייזנסון
    17/05/2011

חן שלום!
    אני יודעת מהן התקנות לגבי רכב פרטי ולגבי רכב ציבורי. אנסה לברר לגבי משאית ולתת לך תשובה תוך כמה ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון רפואי - תגובה

מירי רייזנסון
    22/06/2011

חן שלום!
    בדקתי במכון רפואי לבטיחות בדרכים. אחרי חמש שנים של איזון תרופתי, eeg תקין, אתה יכול להגיש בקשה לחידוש רישיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו