מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילפסיה כן או לא?רומי19/03/2011
שלום, אני פונה כי אני די מיואשת בנוגע לחבר שלי... לפניי כשלושה שבועות חבר שלי קיבל פירכוסים איבד את ההכרה וברגע שזה קרה לו הוא קיבל מכה בראש. הוא מיד הובהל לבי"ח ואושפז במח' נוירולוגיה שם עשו לו את כל הבדיקות CT שיצא תקין EEG במאמץ שיצא תקין ו- EEG רגיל ששם יצא משהו לא כ"כ תקין. לאחר כמעט שבוע שחררו אותו כאשר מנהל המח' לא כ"כ היה סגור מה יש לו והוא התייעץ איתו ועם רופא נוסף כי הוא לא בטוח שזה אפילפסיה אבל הרופא השני הפחיד אותו ואמר לו שאם זה יקרה בזמן נהיגה זה מסוכן מאוד אז כרגע הוא נוטל כדור טריל 400 מ"ג ליום. ברצוני לשאול: מה קורה מעכשיו האם זה באמת אפילפסיה או לא? כי שמעתי לא פעם על מיקרה שאנשים חטפו פירכוס וזה היה מיקרה חד פעמי. האם מעכשיו עד סוף חייו הוא יקח תרופה זו? ומה לגביי רשיון נהיגה? למי אפשר לפנות לאיזה מומחה שיחליט מה קרה לו והאם זו אכן המחלה הזו? אשמח לתשובכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה כן או לא? - תגובה
מירי רייזנסון21/03/2011רומי שלום!
אנסה לענות על שאלותיך. קודם כל רק רופא ניורולוג מוסמך לקבוע האם לחבר שלך יש אפילפסיה או לא. כמובן שאת יכולה לפנות לחוות דעת נוספת. יש אנשים שמקבלים התקף אפילפטי חד פעמי. לגבי רשיון נהיגה. במידה והיה התקף חד פעמי ולא חוזר אשר לא אובחן כאפילפסיה, תקופת ההמתנה תהיה שישה חודשים בלבד בתנאי שהאדם נמצא תחת השגחה רפואית ותרשים E.E.G תקין, לאחר תקופה זו ניתן להגיש מסמכים המצביאים על מצב בריאותי תקין והוועדה בד"כ תמליץ על השבת הרשיון.
ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)