אמא של מלאך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא של מלאך
    אמא
    12/04/2011

שלום לכל הגולשים,
    שנה אני ובעלי רואים תנועות לא רצוניות של בבנו בן ה-5 היום , שנה שאנחנו חושדים במשהו. רק עכשיו אחרי שנה וחודש שהזמן בו כאילו עצר מלכת אנחנו יודעים.
    למלאך שלנו יש אפילפסיה, לא כזו שיושבת במגרה עם כתובת ברורה, התקפים כלליים מרובים של מיוקלוני ואבסנס ופעילות מרובה בשינה.
    אפילו עלה חשד מצד הרופאה לאפילפסיה מיוקלונית אבסטטית. ( כרגע נשללה היות והילד חכם מאוד עם התפתחות תקינה)
    אין לנו הסטוריה משפחתית ורק הזמן יאפשר לנו לעכל, להתמודד ולחיות בשלום עם הסיפור הזה. אני רוצה לשמוע שזה יחלוף, אני רוצה לדעת שהדפלפט שכרגע הוא מקבל יעזור, רוצה לשמוע שלא יהיו תופעות לוואי, רוצה לשמוע שהכל יהיה בסדר ותוך פרק זמן קצר זה יעלם ואשכח שזה היה כ"כ מוחשי וקרוב אלינו.
    ואף אחד לא אומר לי את זה!!! אף אחד לא יכול להבטיח! והצמא לדעת בודאות פשוט הורס אותי.
    יש לי ילד נבון, חכם, יפה תואר, חולה אפילפסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא של מלאך

הוספת תגובה

• אמא של מלאך - תגובה

מירי רייזנסון
    12/04/2011

שלום ותודה רבה שפנית אלינו!
    אכן קשה. מתסכל, כואב לקבל אבחנה של אפילפסיה אצל ילד.
    אפשר להגיד הרבה דברים מרגיעים, כמו זה שמעל 50% אחוז מהילדים יכולים להחלים מאפילפסיה. אבל האם זה יעזור לך עם הילד שלך?

מה שחשוב כרגע זה לראות איך את ובעלך שורדים עד שתדעו בדיוק מה קורה, כמה הטיפול עוזר ואיך כל זה משפיע על הילד.

ובזה אנו יכולים לסייע. אנחנו גם יכולים ליצור קשר בינך לבין הורים אחרים שחוו את מה שאת עוברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא עצובה

אופיר
    26/04/2011

שלום שמי אופיר אני בן 24 עם אפילפסיה
    קראתי את ההודעה שפרסמת פה על ילדך בן ה-5 זה באמת לא קל לקבל דבר כזה אצלי גילו את האפילפסיה בגיל 10 גם להורים שלי היה מאוד קשה לקבל את המצב אבל המשכנו, כיום אני מאוזן ללא התקפים כבר 7 שנים ואינני מוגבל בדבר.
    זה מצב לא פשוט אבל עוברים אותו עם כל הכאב שבדבר הזה את צריכה להיות חזקה ולא עצובה כי החוזק שלך זה החוזק שלו.
    אשמח לשמוע תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אופיר

אמא
    27/04/2011

שמחתי לקרא את מה שכתבת, ברור לי לחלוטין שהחיים ממשיכים הלאה ושיש לי ילד נהדר ורגיל.
    כשהורה מגלה שליקר לו מכל קורה משהו הוא פשוט יוצא מדעתו. לפחות כך קרה אצלי.
    חודש שלם של בכי ( כמובן שלא ליד הילד) .
    עכשיו אנחנו חודש עם דפלפט, רק מתחילים את המינון הרצוי, תודה לאל בנתיים בלי תופעות לוואי. ואני.... קצת יותר מאופסת ,מטמיעה ומעכלת את "החברה החדשה" שבמשפחתנו.
    ברור שילד חזק הוא תוצר של הורים חזקים ונדמה לי שאני כותבת לאחד כזה.
    כשכתבתי לראשונה רציתי לכתוב: סוף העולם הגיע! אבל לאט לאט אני מבינה ומרגישה שזו בעצם רק ההתחלה ויהיה בסדר.
    אופיר, תודה שהגבת , מילותיי נרשמו בצער עמוק שהולך והופך לאט לתקווה והשלמה.
    אשמח לשמוע טיפים ובכלל איך אתה מתמודד.
    כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו