מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש מצב כזה שאפילפסית ילדות ממשיכהעינת07/05/2011
יחד איתי לבגרות?(היום אני בת 23)
אני זוכרת את האפילפסיה מאז שאני זוכרת את עצמי, רק בגיל 14 אובחנתי כי כבר הייתי בגיל שהבנתי עם עצמי שיש פה משהו שהוא לא בסדר והצלחתי לכוון את עצמי בהצלחה לנוירולוג. אובחנתי PETIT MAL. מאז ומתמיד היו לי בעיות של קשב וריכוז ולקויות למידה למיניהם אבל כמתבגרת לא היה אכפת לי ממש.
היום זה מאוד מפריע לי,אם זה בלימודים רציניים, אם זה בעבודה (פחות ההתקפים אלא כל ההשפעות שמסביב,חוסר סבלנות ודומיהם). בזמן האחרון אני נכנסת הרבה לרחמים עצמיים וכבר משתגעת, בוכה כל הלילה, אני לא ישנה מסודר וזה מה שגורם לדעתי להתקפים כשהם קורים כי כשאני ישנה טוב אין התקפים. אני גם מאוד רגישה בעיניים לשמש משום מה. (ודווקא יש לי עיניים חומות). אני בקרוב מתחילה פסיכומטרי וזה גם כן מוסיף עליי לחץ וחרדה. בעבודה לא מעריכים אותי אותי ולא כי אני עושה דברים לא בסדר,אלא כי פשוט ההתנהגות לא נראית, מבחינתם חוקים אני לא עוברת על שום חוק משמעת. ידוע לי שיש פסיכומטרי מיוחד לבעלי לקויות למידה והייתי מעוניינת לקבל אבחנה ולהגיש בקשה למועדים האלו. אני גם רוצה עזרה מרופא שיעזור לי להתמודד איתן. מפחדת שכל העתיד שלי ידפק בגלל המחלה הנוראית הזו והזוועות שהיא מביאה איתה. אם אפשר בבקשה הכוונה למי ניתן לפנות אני בקופת חולים כללית,גרה בעכו. מי יכול לעזור לי בהכוונה,אבחנה,אישורים והגשת בקשה לתאריכים של לקויי למידה (אין לי ספק שתמצא האבחנה..)
כמו כן מכיוון שאני נותנת שירות,במקום העבודה שלי (חברה מאוד גדולה) מספקים טיפול פסיכולוגי בחינם מהפסיכולוג של החברה, אני שוקלת ללכת אליו שיהיה לי עם מי לדבר, לפרוק, באמת לשפוך את הלב, כי אמאבא זה לא ממש יעזור לי. מצד שני, אני מאוד מפחדת שהידיעה שאני נפגשת עם פסיכולוג של החברה ישפיע עוד יותר לרעה ממה שזה כבר עכשיו על היחס וההערכה מצד המנהלים אליי.
אני לא יודעת מה לעשות כבר.
ד"א מטופלת בלמוג'ין ודפלפט.מדיי פעם יש התקפים, בעיקר אחרי בעיות של שינה.אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני גם ממש סובלת מכאבי בטן.
בבקשה תכוונו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב כזה שאפילפסית ילדות ממשיכה - תגובה
יוסי אונטרמן08/05/2011שלום רב
אני ממליץ לך לפנות לסניף איל בחיפה לעובדת סוציאלים בשם מירי
04-8527163
אם היא לא עונה רצוי להשאיר הודעה
שווה שלבת איתה ולבחון לעומק את דרכי ההתמודדות שלך
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)