יש מצב כזה שאפילפסית ילדות ממשיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מצב כזה שאפילפסית ילדות ממשיכה
    עינת
    07/05/2011

יחד איתי לבגרות?(היום אני בת 23)
    אני זוכרת את האפילפסיה מאז שאני זוכרת את עצמי, רק בגיל 14 אובחנתי כי כבר הייתי בגיל שהבנתי עם עצמי שיש פה משהו שהוא לא בסדר והצלחתי לכוון את עצמי בהצלחה לנוירולוג. אובחנתי PETIT MAL. מאז ומתמיד היו לי בעיות של קשב וריכוז ולקויות למידה למיניהם אבל כמתבגרת לא היה אכפת לי ממש.
    היום זה מאוד מפריע לי,אם זה בלימודים רציניים, אם זה בעבודה (פחות ההתקפים אלא כל ההשפעות שמסביב,חוסר סבלנות ודומיהם). בזמן האחרון אני נכנסת הרבה לרחמים עצמיים וכבר משתגעת, בוכה כל הלילה, אני לא ישנה מסודר וזה מה שגורם לדעתי להתקפים כשהם קורים כי כשאני ישנה טוב אין התקפים. אני גם מאוד רגישה בעיניים לשמש משום מה. (ודווקא יש לי עיניים חומות). אני בקרוב מתחילה פסיכומטרי וזה גם כן מוסיף עליי לחץ וחרדה. בעבודה לא מעריכים אותי אותי ולא כי אני עושה דברים לא בסדר,אלא כי פשוט ההתנהגות לא נראית, מבחינתם חוקים אני לא עוברת על שום חוק משמעת. ידוע לי שיש פסיכומטרי מיוחד לבעלי לקויות למידה והייתי מעוניינת לקבל אבחנה ולהגיש בקשה למועדים האלו. אני גם רוצה עזרה מרופא שיעזור לי להתמודד איתן. מפחדת שכל העתיד שלי ידפק בגלל המחלה הנוראית הזו והזוועות שהיא מביאה איתה. אם אפשר בבקשה הכוונה למי ניתן לפנות אני בקופת חולים כללית,גרה בעכו. מי יכול לעזור לי בהכוונה,אבחנה,אישורים והגשת בקשה לתאריכים של לקויי למידה (אין לי ספק שתמצא האבחנה..)
    כמו כן מכיוון שאני נותנת שירות,במקום העבודה שלי (חברה מאוד גדולה) מספקים טיפול פסיכולוגי בחינם מהפסיכולוג של החברה, אני שוקלת ללכת אליו שיהיה לי עם מי לדבר, לפרוק, באמת לשפוך את הלב, כי אמאבא זה לא ממש יעזור לי. מצד שני, אני מאוד מפחדת שהידיעה שאני נפגשת עם פסיכולוג של החברה ישפיע עוד יותר לרעה ממה שזה כבר עכשיו על היחס וההערכה מצד המנהלים אליי.
    אני לא יודעת מה לעשות כבר.
    ד"א מטופלת בלמוג'ין ודפלפט.מדיי פעם יש התקפים, בעיקר אחרי בעיות של שינה.אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני גם ממש סובלת מכאבי בטן.
    בבקשה תכוונו אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש מצב כזה שאפילפסית ילדות ממשיכה - תגובה

יוסי אונטרמן
    08/05/2011

שלום רב

אני ממליץ לך לפנות לסניף איל בחיפה לעובדת סוציאלים בשם מירי

04-8527163

אם היא לא עונה רצוי להשאיר הודעה

שווה שלבת איתה ולבחון לעומק את דרכי ההתמודדות שלך

בהצלחה

יוסֵי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו