טיפול באפילפסיה באמצעות ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באפילפסיה באמצעות ניתוח
    הילה
    09/05/2011

שלום לכם, בתי בת ה-5 מאושפזת כ-20 יום בבי"ח דנה איכילוב ומטופלת במגוון תרופות אפילפסיה במטרה למצוא את התרופה המתאימה לה. לעת עתה, לא נמצאה תרופה, וכל טיפול תרופתי גורר תופעות לוואי בלתי נסבלות כגון :חום גבוה, תשישות או פריחה. הרופא המטפל פרו"פ אורי קרמר המליץ בחום על ניתוח. טרם ניתנו לי כל הפרטים, אך אני מאוד חוששת מהליך זה. הייתי רוצה לקבל יותר מידע בנושא. למי אוכל לפנות מלבד לרופא המטפל ? בדקתי באתר האגודה אך לא ממש קיבלתי את המיד שאני מחפשת על הניתוח. יש גורם עימו ניתן לשוחח? . אודה לעזרתכם, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באפילפסיה באמצעות ניתוח - תגובה

מירי רייזנסון
    09/05/2011

הילה שלום!
    את מוזמנת ליצור עמי קשר בסניף חיפה, אוכל לתת לך מידע וגם לשלוח הפניות לחומר רלוונטי באתר. יש תקלה בקו הטלפון בסניף חיפה שתטופל עד יום רביעי. בנוסף, ממליצה לך מאד לשאול את כל השאלות שיש לך את פרופסור קרמר כל עוד בתך באישפוז, אחר כך יהיה לך קשה מאד לקבוע תור אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו