מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה גורליתמורן14/06/2011
שלום לכם!
שמי מורן ואני בת 21.6 לפני 3 חודשים ילדתי , לאחר 3 שבועות מהלידה היה לי מקרה של ניתוקים ותנועות של הגוף לא רצוניות.
לאחר שגילינו את העניין הלכנו למח' נוריולוגיה ושם הרופאה בישרה שכנראה זה אפילפסיה אבל מאוד קלה.
עשיתי EEG וCT וגם MRI בEEG הראו תנועות חשמליות של המח ולא יצא תקין, אך הMRI וה-CT יצאו תקינים. הוחלט יחד עם הרופאה לתת לי שבועיים של מנוחה כי כנראה זה נגרם מתוצאה של חסך שינה.
משום שאני מיניקה הוחלט כרגע לא לקחת טיפול תרופתי(למיקטל).
במשך כל ה3 חודשים הללו היו לי ימים רגועים וימים לא רגועים, מקרים של נפילות וחוסר הכרה .
אני ובעלי מודעים לסכנה שזה מהווה לתינוקת.
החלטנו שבעלי ואמא שלי יקומו בלילה במקומי ואני חייבת לישון 8 שעות בלילה בשביל שביום לא יהיו לי התנועות הללו.
המצב המשיך כך שכיום אני בדילמה נוראה שהאם לקחת למיקטל ואני מאוד חוששת בשל תופעות הלוואי שלו אך מצד שני זה מה שיחזיר לי את התיפקוד.
אנחנו מנסים למשוך עוד ועוד זמן אך זה לא יימשך לנצח.
אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות?האם כן לקחת כדור?אני ממש מבולבלת כי אני לא שלמה עם הטיפול התרופתי.
אודה לתגובות .
מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה גורלית - תגובה
יוסי אונטרמן15/06/2011שלום מורן
ראשית מזל טוב להולדת התינוק/ת ! אכן דילמה. רבות אינן מניקות ולאו דוקא בגלל נטילת תרופות. רבות מפסיקות להניק לאחר זמן קצר מסיבות של יציאה לעבודה ו/או סיבות נוספות.
אם ההתקפים נמשכים רצוי לדעתי לשקול הפסקת הנקה לטובת טיפול תרופתי.
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית - תגובה - תגובה
מירי רייזנסון15/06/2011מורן שלום!
כיוון שיש חשיבות רבה להנקה לצד ייצוב מצבך, אני ממליצה לך להתייעץ עם נירולוג מומחה לאפילפסיה באתר "אפילפסיה ילדים" וגם באתר של אי"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)