מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיערשמרית05/04/2008
שלום
יש לי ילדה בת 19
יש לה מס' שערות על הפטמות וזה מאוד מפריע לה
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להסרת השיער בלייזר או באינפרא או שזה מסוכן באיזור הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית
ד``ר ברנרדו פינקל08/04/2008אין מניעה לבצע הסרת שיער באיזור זה. כמו בכל פעולה של הסרת שיער בלייזר, חשוב לוודא כי מבצע הפעולה הינו מקצועי ומיומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
קרן19/04/2008אני עשיתי הסרת שיער בפיטמה ואין שופ בעייה עם זה. אני עשיתי בפרופורציה, אבל אני מניחה שבכל מקום בו מבצעים הסרות שיער אפשר לעשות דבר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם הנתונים הפיזיים להסרת שיער?פנינית02/04/2008
מהם הנתונים הפיזיים להסרת שיער? יש לי עור כהה וגם שיער כהה. הבנתי שאני יכולה לעבור הסרה בפרופורציה, אבל רציתי לדעת מראש האם העור שלי מתאים להסרה כזו או שאני צריכה עור בהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינה
ד``ר ברנרדו פינקל05/04/2008הסרת שיער בלייזר ניתנת לביצוע גם בעור כהה. הצלחתה תלויה בסוג מכשיר הלייזר (קיימים מספר סוגי לייזר בשוק), כמו גם במפעיל המכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר
סיגל05/04/2008לפנינית, אני עברתי הסרת שיער בידיים בלייזר בפרופורציה, ולי יש גם שיער כהה ועור כהה. זה מתאים, ואצלם המכשירים מתאימים לעור ושיער כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיעררחל30/03/2008
שלום, האם השתלת שיער מתאימה יותר לכאלו עם שיער דליל ולא בהכרח קרחים לגמרי או חלקית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ד``ר ברנרדו פינקל01/04/2008ישנן דרגות שונות של התקרחות ודרגת ההתקרחות הינה אחד השיקולים באם לבצע השתלת שיער. אולם, שיקול זה איננו היחידי. לעיתים לאנשים עם דרגת התקרחות גבוהה יותר יש איזור תורם טוב יותר מאנשים בעלי דרגת התקרחות קלה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנדב26/03/2008
אני מקריח בכל החלק העליון של הראש. רציתי לדעת האם השתלת שיער מתאימה לי וכמה בערך היא עולה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדב
ד``ר ברנרדו פינקל29/03/2008מספר קריטריונים חשובים כדי להחליט אם אדם מועמד להשתלת שיער, מעבר לדלילות השיער, לדוגמה: הגיל, מצב האיזור התורם, ציפיות המטופל ועוד. מעבר לכך, לא ניתן לקבוע אם אדם מתאים להשתלת שיער מבלי שפגש לייעוץ מקדים את הרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער.יעקב20/03/2008
שלום
אני כבר 8 חודשים אחרי לידה ועד היום אני סובלת מנשירת שיער מאוד חזקה.
עשיתי בדיקות והכל יצא בסדר. הייתי אצל רופא עור הוא אמר בגלל תזונה לקויה. התחלתי לאכול טוב ומסודר אבל עדיין לא עובר.
מה לעשות...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל23/03/2008סבלנות, הנשירה ממשיכה עד כשנה לאחר הפסקת הנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוסי18/03/2008
שלום רב,
יש לי שאלה.
לי יש שיער דליל אבל אני לא מקריח. למרות זאת אני חרד מאוד שאני אתחיל להקריח בקרוב. רציתי לדעת האם הטיפולים שיש היום בבתי המרקחת נגד התקרחות יכולים להיות להקדים תרופה למכה - כלומר למנוע התקרחות בעתיד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד``ר ברנרדו פינקל19/03/2008ידועים 2 טיפולים תרופתיים לעצירת נשירת שיער:
פרופסיה ו מינוסידיל, לכל תרופה יש תופעות לוואי.
יש מספר רב של סיבות להתקרחות, צריך לברר לפני טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד``ר ברנרדו פינקל23/03/2008הטיפולים שיש היום בבתי המרקחת למניעת נשירת שיער הם מינוצידיל ו פרופסיה.
זה לא 100% מונע נשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערנוגה16/03/2008
שלום ד"ר, האם ניתן לעשות השתלת שיער לנשים עם שיער דליל הזקוקות לעיבוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגה
ד``ר ברנרדו פינקל08/04/2008שלום נוגה, לא ניתן לענות תשובה חד-משמעית לשאלה רחבה שכזו מכיוון וכל מקרה הוא לגופו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)