מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה חייבים לעקור את השןהלית15/04/2018
יש לי חור בשן בינה, רופאת השיניים אמרה שאי אפשר לעשות סתימה וחייבים לעוקר, אבל אני באמת שלא מבינה למה...? אשמח לקבל הסבר,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה
ד``ר גיא לוי15/04/2018לא תמיד חייבים לעקור שן, בינה. ניתן לבצע שחזור ואפילו ט"ש. יש להיבדק כדי לקבוע אם ניתן להישאר עם השן בינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז זמן המתנה לשיקוםיואב12/04/2018
יש דרך לזרז את זמן ההמתנה שיהיה באמת שלושה חודשים ולא חצי שנה? זה קשור לצמיחת העצם, נכון? התהליך מורגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה
ד``ר גיא לוי12/04/2018לפי הלסת, והפרוטוקול של, חברת השתלים מחכים לקליטת השתל. בדר"כ 3 חודשים בלסת תחתונה ו 6 חודשים בלסת עליונה. התהליך לא מורגש. ישנה חברת שתלים בה זמן ההחלמה קצר יותר משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על חשיפת שתליוני10/04/2018
רופא השיניים זרק משהו על חשיפת שתל, שמח לשמוע הסבר על ההליך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפת שתל
ד``ר גיא לוי10/04/2018שחית, שתל מתבצעת לאחר שהשתל עבר קליטה( 3 עד6 חודשים). בחשיפה הרופא מבצע חתך מעל השתל על מנת לחשוף אותו לחלל הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מוגברים בין הכתריםרון08/04/2018
לאחרונה אני חש כאבים מוגברים בין הכתרים כשאני מנקה את השיניים. האם זה אומר שצריך לחזק את הכתר או להחליף אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד``ר גיא לוי08/04/2018שלום
לא. בהכרח, הכאב יכול להיות מ חניכיים, אחד מהשורשים או דבר אחר. יש להיבדק ולמצוא את הסיבה. לכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת סינוס עם סינוסיטיס כרוניטובי03/04/2018
יש לי סינוסיטיס כרוני, האם אני עדיין יכול לעשות הרמת סינוס? אם לא אז מה הפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת סינוס
ד``ר גיא לוי03/04/2018כל עוד הסינוס מאוורר אין בעיה לבצע הרמת סינוס. מומלץ להתייעץ עם אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים סביב צלקת ניתוח לסתעמית01/04/2018
שלום, לפני כחודש הוציאו לי את הפלטות והברגים של ניתוח לסת עליונה שעשיתי לפני שנה. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים והרגה שורפת באזור הצלקת הקדמית בתוך הפה ושמתי לב שמסביב לצלקת הלבנה האזור אדום ונהיו לי פצעים כמו פריחה.
מה יכולה להיות הסיבה ומה דרך הטיפול בזה? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר גיא לוי03/04/2018יתכן ומדובר בזיהום של שולי הניתוח או תפרים שלא הוסרו. כדאי לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בשן סדוקהספיר01/04/2018
יש לי סדק לאורך השן מדרגה 2 . איך מטפלים בזה? האם עקירה היא הדרך היחידה? אפשר איכשהו להציל את השן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק
ד``ר גיא לוי01/04/2018שלום. ברוב המקרים סדק. בשן מסתיים בעקירה. בשיניים מסוימות עם מספר שורשים לעיתים ניתן להוציא רק את השורש הסדוק ולהציל את השן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרקוניה כתרים ללסת התחתונה .סמי29/03/2018
שלום רב פרופ' האם ניתן לייצר גשר שיניים שלם (המגיע כמקשה אחת המולבש בפי של הפצייאנט) ללסת התחתונה מכתרי זרקוניה או שחובה לייצר כתר בודד כפול כל הפה שחסר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרי זירקוניה
ד``ר גיא לוי29/03/2018מ זירקוניה אפשר לייצר כתרים בודדים וגשרים לפי כל תכנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקסרלטו ועקירת שתלמירי28/03/2018
שלום רב,
אמי בת 80 משקל 93 קג. מטופלת מזה חודשיים בקסרלטו 15 מג. צריכה לעקור שתל. מה המדיניות לגבי הפסקת התרופה לפני הטיפול? והאם יש צורך לקבל זריקות קלקסן במקום? אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר גיא לוי29/03/2018אין צורך בהפסקת התרופה. יש ליידע את הרופא המטפל כדי שיתכונן בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים אחרי עקירת שןתמרה27/03/2018
שבוע וחצי אחרי עקירה ועדיין יש דימומים. האם תקין? מה אפשר לעשות עם זה אם לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר גיא לוי29/03/2018יש להיבדק. ולמצוא את הסיבה לדימום. לא אמור להיות דימום לאחר שבוע וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עמומים אחרי טיפול שורשאורלי25/03/2018
ייתכן שעשו משהו לא טוב? אני כבר כמה ימים אחרי טיפול שורש ואני עדיים מרגישה כאבים עמומים באזור הפנים. האם תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר גיא לוי25/03/2018לאחר טיפול שורש יתכן תגובה שנקראית התלקחות. יש להגיע לרופא מטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה לבנה קטנה בשן הקידמיתאמיר23/03/2018
בוקר אחד פשוט נוכחתי לדעת שיש לי נקודה קטנה לבנה על השן הקידמית.
אני עוד מקפיד על בריאות השיניים ולא מזמן הייתי אצל שיננית.
איך ניתן להעלים אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה לבנה
ד``ר גיא לוי26/03/2018ישנן, מספר טכניקות להעלמת נקודות, שכאלה. יש. להגיע לבדיקה אצל רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בין השיניים הקדמיותנתנאל22/03/2018
יש לי רווח רחב בין השיניים הקדמיות, כילד הייתי אצל אורטודנט והרווח באמת נסגר אבל נפתח שוב. יש דרך לסגור אותו לתמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בין שינעים
ד``ר גיא לוי22/03/2018רווח אשר נפתח בין שיניים מחייב בדיקה של רופא חניכיים על מנת לבדוק שאין תזוזה בגלל בעיית חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האפ אפשר לוותר על התהליך?זיו18/03/2018
עקרו לי שיניים ואמורים לעשות לי שתלים, אמרו לי שחלק מהעניין זה הרמת סינוס. האם זה בסדר אם אוותר על התהליך לגמרי? האם חוץ מהעניין האסתטי יש עניין רפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת סינוס
ד``ר גיא לוי18/03/2018הרמת סינוס הינה פעולה של, הוספת עצם באזור האחורי של הלסת העליונה. אין קשר לאסתטיקה אלה לצורך כירורגי על מנת לבצע שתלים אחוריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסי הלבנה ונזקים לאמאייל השןמירי16/03/2018
היי , יש לי שיניים מאד רגישות ועדינות
לפני מס ימים קניתי מהאיביי רצועות מדבקות להלבנת של חברת crest
למוצר קוראים crest white strips gentle routin
יש להם כמה סוגים, והסוג שהזמנתי הוא מתאים לשיניים רגישות , יש בקופסא 14 פסים
כל יום 30 דק מדביקים למשך שבועיים
עשיתי את זה עד עכשיו 3 פעמים , לא כאב לי בכלל ,מה שמאד מדאיג אותי זה שהשיניים הקדמיות העליונות נהיו מאד מאד מאד דקות יחסית לאיך שהן היו לפני שעשיתי את טיפול המדבקות!!!!!!! יכול להיות שהמדבקות הורידו לי שכבות מהאמייל?! יש לציין שכשמורידים אותן אחרי חצי שעה הן ממש צמודות לשיניים וקשה להוריד אותן! לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי עושה 14 טיפולים !!!
אני מרגישה שאפילו אם אפצח גרעינים השיניים כל כל חלשות שאני מפחדת שישברו
האם השיניים יחזרו להיות עבות אם אפסיק?!
עשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך?! עזרה בבקשה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גיא לוי03/04/2018הלבנת שיניים יש לבצע. ע"י מכשיר ייעודי אשר מותאם לך. הבעיה בסטריפים שם לא אינדיבידואלים ופוגעים בחניכיים. אין לחומר פגיעה באמייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)