מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גולה של מוגלה מעל השן וכאביםי21/05/2018
שלום יש לי 2 שיניים שהיו אמורות לעבור עקירה הם ממש אכולות ושחורות אבל לצערי הזנחתי אתזה ולא ביצעתי טיפול לפני שבועיים מעל השיניים האלה יצאה לי גולה שמאוד כואבת לי מרגישה שכל הצד נפוח אבל לעין זה לא נראה רק במישוש באצבע מרגישה תכאב בעצםממש של שבפנים וגל הפנים בצד הזה כואבות לי אפילו לחייל כואב לי יש לציין שיש שם ריח נוראי רופאת המשפחה אמרה לי לשתות אנטיביוטיקה וכבר שבוע וחצי וכלום לר עובר זה נהיה גרוע יותר ואני חיה עלנרוסין כי האופטלגין לא משפיע כמו מה זה נשמע אין באפשרותי כרגע לפנות לרופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגלה
ד``ר גיא לוי24/05/2018לפי האור מדובר באבסס. סביר שאתה. לא נוטל אנטיביוטיקה נכונה שמתאימה למצב. כדאי להגיע לרופא שיניים כי המצב יכול להסתבך עד כדי צורך באשפוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים לאחר השתל עצם ושן
עדי30/05/2018לפני כשבועיים עשיתי השתלת עצם ושן. לאחר כיום אני מרגישה מין גולה מלאה בנוזל בחיך העליון מצ"ב .שתתי אוגמנטין שבוע ימים ואני עושה שטיפות פה ועדיין זה קיים זה גורם לי לכאבים וחוסר נוחות . מה לדעתך השתל לא נקלט??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוגלה
ד``ר גיא לוי30/05/2018במידה ושתל לא נקלט אנטיביוטיקה לא תעזור. יש לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים לאחר התלשת עצם ושן
עדי31/05/2018אני שאלתי לפי הצילום שאתה תגיד לי אם הפצע שקיים בחיך זה קשור להשתלת עצם והשן וצריך להוציא או שזה אפטה אבצס
זה היתה השאלה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה של משהו חד באזור של עקירת שןאביתר19/05/2018
שלום
לפני שלושה ימים עברתי עקירת שן בינה תחתונה, התפירה הייתה עם חוט שקוף- תפרים נמסים.
אני מרגיש שם עם הלשון משהו חד, וכשהסתכלתי במראה ראיתי משהו לבן וקוצני בצורתו.
אני לא יודע אם זה זיז של עצם או החוט שאמור להינמס.
אם זה זיז של עצם- האם זה יכול להסתדר מעצמו או שחייבים לטפל בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו חד וקוצני
ד``ר גיא לוי24/05/2018לפי האור נשמע שמדובר בזיז של עצם. בדר"כ זה נספג מעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצב מתבצע הליך הארכת כותרת?חי15/05/2018
כיצד מתבצע ההליך להארכת כותרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת כותרת
ד``ר גיא לוי15/05/2018שלום. תוכלי למצוא את התשובה בקישור הבא.
https://blog.beok.co.il/article/15220/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כמה זמן צריך להחליף שתלים?ערן13/05/2018
מה התוקף של שתלים, אחרי כמה זמן צריך להחליף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים
ד``ר גיא לוי13/05/2018לא מחליפים שתלים בשגרה אלה יש בעיה ושתל עובר מחלה או כישלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה כאילו החניכיים זזותדבי10/05/2018
אני כל הזמן מרגישה כאילו החניכיים זזות ממקומן, נגיד כשאני לועסת מסטיק. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזה של חניכיים
ד``ר גיא לוי13/05/2018בדר"כ מדובר בחוסר חניכיים ורקמת לחי שזזה. מש להיבדק ע"י מומחה למחלות חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריקת שיניים תוך כדי שינה בלילהשירן כהן07/05/2018
שלום ד״ר,
בתי בת 3 וחורקת בשינייה תוך כדי שינה בלילה.
הרעש צורם באוזני ואני פוחדת שנגרם לה נזק בלתי הפיך בשינייה.
מהו הטיפול הנדרש? האם יכול להיגרם/נגרם נזק לשינייה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריקת שיניים
ד``ר גיא לוי09/05/2018בילדים חריקת שיניים היא דבר תקין. במידה ואת חוששת לנזק לשיניים כדאי להיבדק ע"י רופא שיניים לילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבוקר קמה עם דם בכתראוראל06/05/2018
הי ,
אני שנתיים לאחר יישור שיניים , עשיתי אותו כשאני עם כתר קדמי לאחר מכן שמו לי קיבוע נתנו לי פלטה ולכאורה הכל טוב. כמובן שהשיניים עם קיבוע זזות קצת והפלטה היא זו שמתחזקת את הטיפול שמתי אותה בכל יום ולאחר תק' כל 3 ימים כמו שאמרו לי, כניראה שבין לבין השיניים זזות אני שמה את הפלטה בלילה ובבוקר קמה עם דם בכתר אבל זה לא מסתיים בזה גם אם אני מקפידה לשים את הפלטה כל יום זה קורה לי במהלך היום כשאני נותנת נשיקה או מוצצת ארטיק לצורך הענין הפעולה הזו גורמת לי לירידת דם בכתר. אני לא יודעת היכן הבעיה בכתר ביישור בחניכיים אשמח לעיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר גיא לוי07/05/2018לפי הסיפור נשמע כי הבעיה חניכיים סביב הכתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לציפוי שתי שינייםגלעד02/05/2018
שמעתי על ניתן בוצאצו שהוא מעולה אבל יקרן ואני צריך לצפות 2 שיניים מי עוד איכותי ובמחיר סביר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנייט
ד``ר גיא לוי04/05/2018קיימים, מספר רב. של, רופאים שמבצעים למנייט בצורה טובה. ישנה חשיבות, ליכולות הרופא וכמובן למעבדה איתה. הוא עובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת סינוס פתוחה לעומת סגורהרן01/05/2018
מה ההבדל בין הרמת סינוס פתוחה לסגורה? האם יש לי בחירה באפשרות או שמחליטים לפי מצב העצם או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת סינוס
ד``ר גיא לוי04/05/2018בהרמה סגורה השתלת, העצם נעשית דרך ההכנה לשתל והיא בדר"כ. יותר קלה לפציינט מהרמה פתוחה בה מבצעים חלון מעל אזור ההשתלה. הדבר נקבע לפי מצב העצם ויכולות הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישה לניקל ורוצה לעשות יישור שינייםאביגל29/04/2018
שלום אני רגישה לניקל ++ וחפצה ממש ממש לעשות יישור שיניים.למרות שאני בת 46 האורטודנטית אמרה שצריך לעקור 4 שיניים להכניס את הלסת . מנהלת המרפאה נתנה לי שני סמכים שעבר תוקפם כדי שאבדוק אם אני רגישה כעבור כמה שעות לא הורגש שום גירוי. האם נתקלתם ברגישים ++ שעברו את היישור בשלום? איך מתקדמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד``ר גיא לוי30/04/2018לדעתי הסמכים לא עשויים מניקל אך ניתן לבדוק. שנית ישנם צורת טיפול ללא סמכים או ברזל, בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם שיניים גדולות?שירי26/04/2018
השיניים שלי מאוד גדולות, יש מה לעשות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים, גדולות
ד``ר גיא לוי30/04/2018יש לבדוק את הפרופציות בין השיניים ולבדוק איך ניתן לשפר. בדר"כ השיניים הגדולות הן הבעיה אלא היחס ביניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר של שן אחוריתנתנאל24/04/2018
רוצים לעקור לי שן אחורית, החוסר שלה לא יפריע מבחינה אסתטית אבל בכל זאת המליצו לי על שתל. האם זה הכרחי ללעיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שן
ד``ר גיא לוי25/04/2018ישנה חשיבות להמשכיות קשת השיניים וליציבות האזור. חוסר שן יגרום לתזוזה של שיניים סמוכות ושן נגדית. לכן כדאי להשלים שן טוחנת חסרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן כלואה לבת 13אירית21/04/2018
שלום רב, האם עלי לפנות לעקירה בבית חולים ההרדמה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן כלואה לבת 13
אירית22/04/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיילת עם גשר לא יכולה לצאת לטיפולחפצי פינטו17/04/2018
שלום רב, בתי כרגע בטירונות ובהמשך קורס ויוצא שכל הטיפולי המשך של האורתודנט אחת לחודש נופלים על ימי שישי שהיא אמורה להשאר בבסיס. האם כדאי לנסות למצוא אורתודנט אחר שפנוי בימי שישי שהיא יוצאת? ולחלופין אם במשך 3 חודשים של הטירונות והקורס היא לא תטפל האם יכול להיגרם נזק או רק שתזוזת השיניים תתעכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטו
ד``ר גיא לוי25/04/2018לא אמור להיגרם נזק. פשוט לשמור על ניקיון טוב. מאוד בעייתי להחליף אורטודנט בזמן, טיפול אך אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון סתימה או לעשות חדשהדן17/04/2018
ראיתי שיש לי נזקים בסתימה של שן אחורית בחניכיים התחתונות, מה עושים במצב כזה? מתקנים או עושים חדשה? ואם אני לא מרגישה את זה ולא כואב לי אז אולי לא צריך לעשות כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה
ד``ר גיא לוי17/04/2018לא ברור לי מה הכוונה שיש נזק. באם יש שבר יש להחליף אותה גם אם אין כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)